Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Teruska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 12. 2014 / 12:55:59 (před 9 roky)
off
mnchuckster napsal(a):

Tak jsem chvíli dumal, ale mám to. A teď bych prosil seriál, u kterýho jsem viděl alespoň pilot. :-D

já bych byla spokojená alespoň za seriál, jehož název jsem někdy minimálně zaslechla :D krom prvního dne pro mě zatím samý naprosto nový seriály

S láskou Tvá Teruška :)
Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 12. 2014 / 13:13:22 (před 9 roky)
off

Začíná mě docela mrzet, že je letošní kalendář zaměřený na naprosto neznámé seriály. Ať už se jedná o seriál, který byl zrušen po pár dílech nebo show z daleké minulosti, až na jednu výjimku to platí o všech. To je snad jediná výtka, jinak hádanky jsou letos vážně rafinovaně zábavné!

Mr.Ripley
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 12. 2014 / 13:19:56 (před 9 roky)
off
slayerrrr napsal(a):

Začíná mě docela mrzet, že je letošní kalendář zaměřený na naprosto neznámé seriály. Ať už se jedná o seriál, který byl zrušen po pár dílech nebo show z daleké minulosti, až na jednu výjimku to platí o všech. To je snad jediná výtka, jinak hádanky jsou letos vážně rafinovaně zábavné!

Mě to tak nepřijde. Třeba seriály z 3.12 a 4.12 jsou známý dost. A ten první taky, i když je starší.

Hold the Door!
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
5. 12. 2014 / 13:23:47 (před 9 roky)
off
slayerrrr napsal(a):

Souhlas. Znala jsem jen 1. a sleduju ten ze včéra. Ale jako všechny včetně dnešního.... to jsem ani nikdy neslyšela název...

Vxxx
Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 12. 2014 / 13:41:08 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

To vůbec není pravda. Třeba u té jedničky a vlastně i u dnešní hádanky to bylo lehce zavádějící, protože si ses mohl zaměřit na špatnou věc... ale vždy je to tak že vidím tohle, tohle, přeložím, mám to...

Tys asi nepochopila co jsem psal, že. Ať už u jedničky nebo u dnešní hádanky, vždy musíš pochopit širší kontext hádanky. Dneska tam máš x-krát napsáno Loser. Super a co já s tím. Tím, že si to přeložíš a napíšeš do Kalendáře, nic nezískáš a můžeš opisovat slovo Loser kolikrát chceš. Na druhou stranu pokud se zaměříš na širší kontext hádanky, třeba proč tolikrát je tam napsano slovo Loser, či proč třeba je jedno napsáno červeně a ostatní jinak, pak ti to dá správný směr, pochopíš kontext a víš přesně kudy se ubírat.

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.
Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 12. 2014 / 13:56:31 (před 9 roky)
off
Umbaros napsal(a):

Tys asi nepochopila co jsem psal, že. Ať už u jedničky nebo u dnešní hádanky, vždy musíš pochopit širší kontext hádanky. Dneska tam máš x-krát napsáno Loser. Super a co já s tím. Tím, že si to přeložíš a napíšeš do Kalendáře, nic nezískáš a můžeš opisovat slovo Loser kolikrát chceš. Na druhou stranu pokud se zaměříš na širší kontext hádanky, třeba proč tolikrát je tam napsano slovo Loser, či proč třeba je jedno napsáno červeně a ostatní jinak, pak ti to dá správný směr, pochopíš kontext a víš přesně kudy se ubírat.

Presne toto som chcela napísať aj ja! Úplne súhlasím s týmto názorom.

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
5. 12. 2014 / 14:01:46 (před 9 roky)
off

Dnes lehounké ale možná to bylo dáno tím, že jsem název už zaslechla a byla to tedy první věc která mě napadla, když jsem koukla na obrázek :)

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
5. 12. 2014 / 14:04:24 (před 9 roky)
off

Tak tohle šlo hodně lehce odvodit z obrázku.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 12. 2014 / 14:32:04 (před 9 roky)
off

No jak komu, já o tom seriálu v životě neslyšela, ani o žádném jiném, který by měl slovo z obrázku v názvu. Chtěla jsem si vyhledat, jaké takové seriály existují a redaktoři se mnou pěkně zametli :D.

petruskaJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 12. 2014 / 14:47:51 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

No jak komu, já o tom seriálu v životě neslyšela, ani o žádném jiném, který by měl slovo z obrázku v názvu. Chtěla jsem si vyhledat, jaké takové seriály existují a redaktoři se mnou pěkně zametli :D.

Google je nejlepší pomocník ;)

Allons-y, Alonso!