Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
5. 12. 2014 / 19:36:08 (před 9 roky)
off
Petaxis napsal(a):

Dá se někde najít kalendář z minulýho roku?

https://www.serialzone.cz/clanek/2917-serialove-adventni-hadanky-a-jejich-reseni/

Vxxx
v-erunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 12. 2014 / 19:36:39 (před 9 roky)
off
Petaxis napsal(a):

Dá se někde najít kalendář z minulýho roku?

tady je odkaz na loňský, i s řešením :)
https://www.serialzone.cz/clanek/2917-serialove-adventni-hadanky-a-jejich-reseni/

Petaxis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 12. 2014 / 20:15:50 (před 9 roky)
off

Aha, díky :) No já ho tenkrát hrála, ale ještě pod jiným profilem, chtěla jsem si zahádat znova :D

Kikušák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 12. 2014 / 20:17:58 (před 9 roky)
off

OMG, asi pol hodinu na to pozerám, rozmýšľam čo by to mohlo byť za seriál, lovím v pamäti všetky seriály o lúzeroch a nič z toho. Potom napíšem čo vidím, prehodím slovosled a je to tam... God! :D Som zvedaví na zajtra. Keďže je víkend a bude na hádanie viac času tak bude aj zvýšená obtiažnosť, alebo to bude stále na rovnakej úrovni?

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 12. 2014 / 20:37:12 (před 9 roky)
off
denicek123 napsal(a):

OMG, asi pol hodinu na to pozerám, rozmýšľam čo by to mohlo byť za seriál, lovím v pamäti všetky seriály o lúzeroch a nič z toho. Potom napíšem čo vidím, prehodím slovosled a je to tam... God! :D Som zvedaví na zajtra. Keďže je víkend a bude na hádanie viac času tak bude aj zvýšená obtiažnosť, alebo to bude stále na rovnakej úrovni?

Proč by to mělo být těžší? :) Hlavně si to nekaž googlem nebo našeptávačem, jinak sebe sama připravíš o zábavu.

Dalo mi to dneska trochu zabrat, ale výtky vzhledem k neznámosti seriálu nechápu, ta první hádanka byla v tomhle těžší, ostatní už ale ne.

v-erunka
5. 12. 2014 / 20:53:48 (před 9 roky)
off

ááá mlátím hlavou o klávesnici :-D. fakt stačí přemýšlet.. (a vzpomenout si na některé loňské hádanky)

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 12. 2014 / 21:03:56 (před 9 roky)
off

Stále na to nemůžu přijít a to je po několika jednodušších dnech nečekané.

spike
Kikušák
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 12. 2014 / 21:59:28 (před 9 roky)
off
jukab napsal(a):

Proč by to mělo být těžší? :) Hlavně si to nekaž googlem nebo našeptávačem, jinak sebe sama připravíš o zábavu.

Dalo mi to dneska trochu zabrat, ale výtky vzhledem k neznámosti seriálu nechápu, ta první hádanka byla v tomhle těžší, ostatní už ale ne.

Len som nad tym tak rozmyslal, pretoze minulorocna Pomsta dala tiez dobre zabrat (a podla komentov nie len mne) a tiez to okienko vyslo prave na vikend... alebo to boli prazdniny? :-D Nie som si teraz uplne isty, ale viem ze bolo v ten den volno a nazov hadali vsetci clenovia rodiny xD Tak ci nieco take mozem ocakavat aj od zajtrajska alebo nie... :-D

Hitchhiker
5. 12. 2014 / 22:03:30 (před 9 roky)
off

jsem v loji, nenapsala by mi nějaká dušinka prosím nápovědu do zpráv..ale nápověda typu napiš co vidíš u mě nezabírá...díky moc :))

For crying out loud!
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 12. 2014 / 22:05:30 (před 9 roky)
off
denicek123 napsal(a):

Len som nad tym tak rozmyslal, pretoze minulorocna Pomsta dala tiez dobre zabrat (a podla komentov nie len mne) a tiez to okienko vyslo prave na vikend... alebo to boli prazdniny? :-D Nie som si teraz uplne isty, ale viem ze bolo v ten den volno a nazov hadali vsetci clenovia rodiny xD Tak ci nieco take mozem ocakavat aj od zajtrajska alebo nie... :-D

to uvidíš za necelé dvě hodiny

"Vím, že nic nevím."