Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
denicek123 napsal(a):
Len som nad tym tak rozmyslal, pretoze minulorocna Pomsta dala tiez dobre zabrat (a podla komentov nie len mne) a tiez to okienko vyslo prave na vikend... alebo to boli prazdniny? :-D Nie som si teraz uplne isty, ale viem ze bolo v ten den volno a nazov hadali vsetci clenovia rodiny xD Tak ci nieco take mozem ocakavat aj od zajtrajska alebo nie... :-D
Pomsta bola v nedeľu, na to si veeľmi dobre pamätám, lebo vždy sa v nedeľu doobeda učím, čo som minulý rok robiť nemohla a ani sa mi nechelo obedovať, čo som nad tým stále rozmýšľala! :D A tiež som sa vypytovala všetkých doma, či z toho niečo vedia prečítať :D
Hitchhiker napsal(a):
jsem v loji, nenapsala by mi nějaká dušinka prosím nápovědu do zpráv..ale nápověda typu napiš co vidíš u mě nezabírá...díky moc :))
Taky bych podobnou pomoc potřeboval.
spike napsal(a):
Já taky. :(
jukab napsal(a):
Proč by to mělo být těžší? :) Hlavně si to nekaž googlem nebo našeptávačem, jinak sebe sama připravíš o zábavu.
Myslím si, že zábava prestáva byť zábavou akonáhle si človek má chuť rozmlátiť hlavu o stôl v snahe prísť na riešenie. Podľa mňa použitie googlu alebo iných stránok je vždy lepšie ako žiadať o nápovedu. Lebo tak si to vlastne zistí človek sám.
Opravdu se tu nenajde někdo, kdo by měl zkusil naťuknout? :( Smutně koukám...
Sheerwood napsal(a):
Práve som ti poslala správu :)
Sheerwood napsal(a):
Ľudkovia, veď keď chcete poradiť, lebo ste už zúfalí, skúste napísať správu tým, čo to majú vyriešené a sú online. Túto diskusiu už nie každý sleduje po vyriešení hádanky.
spike napsal(a):
Podíval bych se na loňskou dvojku.
Fruiko napsal(a):
vekmi dobrá nápověda
Fruiko napsal(a):
Děkuji moc, výborná nápověda. Tohle mne mělo trknout hned :)