Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem se nemohl dočkat, konečně je to tu :) Teda nebylo to tak těžké, jak se mi na první pohled zdálo :)
Z karet znám jen dva pojmy a jeden z nich to byl, jupííííí :-D
Jééj no tak na kalendár som sa tešila celý rok, už mám odtipované a teším sa na ďalšie políčko :DD
Tak když jsem na to koukla tak jsem hned zazmatkovala i když tu hru hraju :D super, těším se na zítra :)
Dobrý s pomocí kámoše na druhý pokus správně :) Fakt, pro ty, co neznají karetní hry, je to těžký
Tak to bylo zákeřný hned na začátku :D Byla jsem přesvědčená, že je to jiný seriál :D Ale naštěstí je to tam :D
Prvá hádanka sa vám podarila :) ale tiež som googlila :D
Chvilku mi trvalo než mě to trklo :D paráda, těším se na další :)
Už jsem si myslela, že jsem úplný blbec,když jsem četla, jak je to lehké apod., ale pak me to trklo a fakt to vyslo :) super zacatek :)
Tak ta první byla lehká. První mě teda napadl úplně jiný seroš, ale věděla jsem že je to pytlákovina. Ale taky max. 10 sekund než mě to trklo. Jen jsem si musela na googlu ověřit mé znalosti vy víte čeho :D