Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teruska napsal(a):
tuším, že dnes bude spíš minimum lidí co ví :D já osobně jsem teda v koncích.. a dnes je také první den, co nebudu mít uhádnuto na první pokus :( což mě mrzí, ale řekla bych, že dnešek je fakticky tvrdý oříšek..
Já jsem si zkazila uhádnutí na první pokus hned první den, když jsem tam zarputile cpala jiný seriál :D:D
Tak dneska budu mít o zábavu postaráno. V hlavě totálně vymeteno. Letos poprvé, co se nechytám. A to jsem žádný z předešlých seriálu neznala. Ach jo
Já vůbec nevím, co vidím :D
Jdu si pustit TVD a v mezičase budu doufat, že se tu objeví nějaký nakopávající příspěvek, protože jinak jsem v koncích... :D
Ivy napsal(a):
Já jsem si zkazila uhádnutí na první pokus hned první den, když jsem tam zarputile cpala jiný seriál :D:D
no já do dnes hádala teprve, až když jsem si byla 100% jistá, ale dnes se to zdálo opravdu celkem podobné :D nicméně.. myslím, že to neuhodnu :D
Ivy napsal(a):
Taky jsi tam cpala Flashe jako já ? :D
Haha ja som vyčarovala peknú rovnicu na celú A4 a nič mi to nieje platné! :DDD
počítá se na kolik pokusů to někdo dá? Protože já už určitě přesáhla dvacítku:)
Teda já bych potřebovala něčím nakopnout, jsem úplně mimo asi :( Mám dva tipy, ale ani jeden mi na to úplně nesedí, tak co s tím? :D
Dee1407 napsal(a):
Taky jsi tam cpala Flashe jako já ? :D
Jsem ráda, že jsem v tom nebyla sama. A to jsem na sebe byla tak hrdá. První den, to je lehký, to přece musí být on a ejhle. Vedla jak ta jedle.