Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak to bude asi nejdéle řešené okénko, ale je to tam :D. Velmi důmyslné. Musím pochválit toho, kdo s tím přišel.
sarhod79 napsal(a):
počítá se na kolik pokusů to někdo dá? Protože já už určitě přesáhla dvacítku:)
v pravidlech je, že je důležité, aby byla každá hádanka uhádnuta v daný den. počet pokusů se nezmiňuje... na trofej a kredity to tedy stačí uhádnout jen v příslušný den :)
Ja som si vydelila desinu štvorkou a aký pekný výsledok mi vyšiel, som tam pchala ten seriál, aj keby to vôbec nedávala význam:D
Prošla by mi nějaká menší nápověda?:D Jsem totálně v koncích:D Klidně nějak soukromě někam do zpráv,jestli to tu jde:D Prosím prosím:-)
Samantha Salvatore-Moore napsal(a):
Prošla by mi nějaká menší nápověda?:D Jsem totálně v koncích:D Klidně nějak soukromě někam do zpráv,jestli to tu jde:D Prosím prosím:-)
jojo, menší nakopnutí by se hodilo :D
ellannor napsal(a):
Jsem ráda, že jsem v tom nebyla sama. A to jsem na sebe byla tak hrdá. První den, to je lehký, to přece musí být on a ejhle. Vedla jak ta jedle.
To jsem taky ráda =) Já se tady u toho domu vztekala, pro jistotu jsem to tam zadala několikrát a až pak mi to došlo =)
Teruska napsal(a):
no já do dnes hádala teprve, až když jsem si byla 100% jistá, ale dnes se to zdálo opravdu celkem podobné :D nicméně.. myslím, že to neuhodnu :D
Já si ale byla stoprocentně jistá, že to bude ono! :D A nebylo :D A dneska fakt netuším :D
Dee1407 napsal(a):
Taky jsi tam cpala Flashe jako já ? :D
No pochopitelně :D
dnešní byla dobrá, taková náročnější.
Víte, že Flash se píše jinak, že jo?
Dee1407 napsal(a):
To jsem taky ráda =) Já se tady u toho domu vztekala, pro jistotu jsem to tam zadala několikrát a až pak mi to došlo =)
Já se nakonec musela obrátit na strýčka googla. Ale měla jsem potom sto chutí mlátit hlavou do stolu nad svou nechápavostí.