Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Doufám, že se Fruiko a spol při čtení naších komentářů dobře baví. Tak si to aspoň někdo užívá. A za 5 hodin mi bude zvonit budík.GRRR
Letos je to vážně těžší - ještě když je vyhledávání zrušený. Ale nakonec jsem to dal :)
Locke napsal(a):
Letos je to vážně těžší - ještě když je vyhledávání zrušený. Ale nakonec jsem to dal :)
Jaký vyhledávání je zrušený?
dám si čas do jedné, pak jdu spát, ikdyž riskuji, že pokud to neuhodnu, tak zítra spadnu z koně , jak na to budu myslet
zuzka176 napsal(a):
Podle serialzone, jsem na dobré cestě, ale já jsem úplně v háji :D
Tak to se asi potkáme. Si aspoň vyměníme tipy :D
Locke napsal(a):
že hej a dost mě to štve :-/ prej "jsi na dobré cestě, tak si to nekaž vyhledáváním" hmm, super, až na to, že žádný seriál s klíčovým slovem neznám, takže můžu jedině vyhledávat...
jako pro člověka, který zná asi 20 hraných seriálů, přičemž z adventního kalendáře (toho loňského to byly celkem 3!) nezná prakticky žádnej, tak pro mě vyhledávání v databázi byla jediná záchrana... nejdřív zrušíte nápovědu jestli je to v češtině - angličtině a teď ještě blízko-vyhledávání? si jako trhněte už... baví mě ten adventní kalendář, ale tímhle to dost kazíte těm, co by si zahráli, ale nejsou seriáloví maniaci...
Tyjo ale dalo to zabrat..už jsem myslela, že dneska nejdu spát..:D
Paja1986 napsal(a):
Jaký vyhledávání je zrušený?
Tiež celkom nechápem, lebo mne všetko funguje. :D Jediné čo mi nefunguje je hlava.
Edit: tak ani mne to už nefunguje vyhľadávať. Ale tak ono sa dá dostať k názvom seriálov aj inak. :)
To se bavíte o našeptávači nebo o čem? Ten mi fungoval.