Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
IrmaVep napsal(a):
Tak to se asi potkáme. Si aspoň vyměníme tipy :D
To by šlo :)
Nevím vůbec. Začnu sjíždět seznam seriálů. Jednou se trefím, mám na to asi 23 hodin :cD
Buffyna napsal(a):
Tiež celkom nechápem, lebo mne všetko funguje. :D Jediné čo mi nefunguje je hlava.
Edit: tak ani mne to už nefunguje vyhľadávať. Ale tak ono sa dá dostať k názvom seriálov aj inak. :)
Abych vám nezrušil i je.
Dnes to teda dalo poriadne zabrať.. 47 minút. Napadli mi všetky-možné slová, ale presne to nie :D
Tak dneska mi to dalo dost zabrat. Ani nevím jak mě ten správný pokus napadl. Největší šok pro mě byl, že ten seriál velmi dobře znám,je to jeden z mých nejoblíbenějších a dalo mi to tak zabrat na něj přijít!!!
Fruiko napsal(a):
Abych vám nezrušil i je.
Ale ja nehovorím o spôsoboch hľadania seriálov tu. :D Je veľa ďalších stránok a strýčko google.
Marťa napsal(a):
že hej a dost mě to štve :-/ prej "jsi na dobré cestě, tak si to nekaž vyhledáváním" hmm, super, až na to, že žádný seriál s klíčovým slovem neznám, takže můžu jedině vyhledávat...
jako pro člověka, který zná asi 20 hraných seriálů, přičemž z adventního kalendáře (toho loňského to byly celkem 3!) nezná prakticky žádnej, tak pro mě vyhledávání v databázi byla jediná záchrana... nejdřív zrušíte nápovědu jestli je to v češtině - angličtině a teď ještě blízko-vyhledávání? si jako trhněte už... baví mě ten adventní kalendář, ale tímhle to dost kazíte těm, co by si zahráli, ale nejsou seriáloví maniaci...
Taky mam ten problém, že neznám skoro žádný seriály a téěř jediná záchrana bylo vyhledávání...
Mááááám to...a můžu jít spát...jeden z nej seriálů :))
Jsem to od začátku psal, akorát s jiným slovíčkem :))) ale musím uznat, že je to dnes hodně záludné...:(