Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2014

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zuzka176
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 12. 2014 / 00:44:43 (před 9 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Tak to se asi potkáme. Si aspoň vyměníme tipy :D

To by šlo :)

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 12. 2014 / 00:44:53 (před 9 roky)
off

Nevím vůbec. Začnu sjíždět seznam seriálů. Jednou se trefím, mám na to asi 23 hodin :cD

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
6. 12. 2014 / 00:48:31 (před 9 roky)
on
Buffyna napsal(a):

Tiež celkom nechápem, lebo mne všetko funguje. :D Jediné čo mi nefunguje je hlava.

Edit: tak ani mne to už nefunguje vyhľadávať. Ale tak ono sa dá dostať k názvom seriálov aj inak. :)

Abych vám nezrušil i je.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Athronitas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 12. 2014 / 00:51:34 (před 9 roky)
off

Dnes to teda dalo poriadne zabrať.. 47 minút. Napadli mi všetky-možné slová, ale presne to nie :D

Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 12. 2014 / 00:52:09 (před 9 roky)
off

Tak dneska mi to dalo dost zabrat. Ani nevím jak mě ten správný pokus napadl. Největší šok pro mě byl, že ten seriál velmi dobře znám,je to jeden z mých nejoblíbenějších a dalo mi to tak zabrat na něj přijít!!!

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 12. 2014 / 00:53:50
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 12. 2014 / 00:52:29 (před 9 roky)
off

Tak u toho dnešního nechápu co mám vlastně hledat.

spike
Brontofúzik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 12. 2014 / 00:53:47 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Abych vám nezrušil i je.

Ale ja nehovorím o spôsoboch hľadania seriálov tu. :D Je veľa ďalších stránok a strýčko google.

"Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right." (Patrick Jane, The Mentalist)
LadyAlex
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 12. 2014 / 00:54:08 (před 9 roky)
off
Marťa napsal(a):

že hej a dost mě to štve :-/ prej "jsi na dobré cestě, tak si to nekaž vyhledáváním" hmm, super, až na to, že žádný seriál s klíčovým slovem neznám, takže můžu jedině vyhledávat...
jako pro člověka, který zná asi 20 hraných seriálů, přičemž z adventního kalendáře (toho loňského to byly celkem 3!) nezná prakticky žádnej, tak pro mě vyhledávání v databázi byla jediná záchrana... nejdřív zrušíte nápovědu jestli je to v češtině - angličtině a teď ještě blízko-vyhledávání? si jako trhněte už... baví mě ten adventní kalendář, ale tímhle to dost kazíte těm, co by si zahráli, ale nejsou seriáloví maniaci...

Taky mam ten problém, že neznám skoro žádný seriály a téěř jediná záchrana bylo vyhledávání...

curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 12. 2014 / 00:54:13 (před 9 roky)
off

Mááááám to...a můžu jít spát...jeden z nej seriálů :))

curling
curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 12. 2014 / 00:56:00 (před 9 roky)
off

Jsem to od začátku psal, akorát s jiným slovíčkem :))) ale musím uznat, že je to dnes hodně záludné...:(

curling