Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
yesss bože mám to můžu jít spát, ale asi 5 minut jsem nad tím přemýšlel, i když mě asi nejvíc zmátla ta šipka.
Marťa napsal(a):
že hej a dost mě to štve :-/ prej "jsi na dobré cestě, tak si to nekaž vyhledáváním" hmm, super, až na to, že žádný seriál s klíčovým slovem neznám, takže můžu jedině vyhledávat...
jako pro člověka, který zná asi 20 hraných seriálů, přičemž z adventního kalendáře (toho loňského to byly celkem 3!) nezná prakticky žádnej, tak pro mě vyhledávání v databázi byla jediná záchrana... nejdřív zrušíte nápovědu jestli je to v češtině - angličtině a teď ještě blízko-vyhledávání? si jako trhněte už... baví mě ten adventní kalendář, ale tímhle to dost kazíte těm, co by si zahráli, ale nejsou seriáloví maniaci...
Ono zadat do vyhledávání jediné (dobře, dneska není jediné) evidentní slovo z obrázku není žádná věda. To už rovnou můžem napsat název, abyste ho jen přepsali. Komu za toto omezení poděkovat lze najít ve fóru. Když už na to jdu zkratkou (nechci napsat cheatuju), tak to neroztrubuju do světa a nenavádím k tomu ostatní.
Na hádanky se dá pořád logicky dojít. I bez znalosti seriálu. Navíc máš sekundární nápovědu, že tahle myšlenka není úplně od cesty.
Uznávám, že neprozrazení o jaký jazyk jde, bylo trochu drsné, ale i tak jsou tu davy lidí stěžujících si na přílišnou lehkost. Na druhou stranu, nápovědy na jazyk se od poledne tolerují...
Samantha Salvatore-Moore napsal(a):
Taky mam ten problém, že neznám skoro žádný seriály a téěř jediná záchrana bylo vyhledávání...
jsem ráda, že je na tom někdo podobně jako já :)
nic proti Fruikovi, nebo kdo to omezení udělil, ale chtěla bych ho vidět, jak si třeba vyhledává nějaké konkrétní anime (doufám, že je moc nezná a není to jeho parketa :D), když by nemohl použít vyhledávání v databázi, ve chvíli kdy se ocitne blízko..
curling napsal(a):
Mááááám to...a můžu jít spát...jeden z nej seriálů :))
Já zas takové nadšení u sledování seriálu nepociťoval. ... Ale dobře udělaná hádanka, to se musí nechat. :-) Btw. Zatím jsem neznal akorát včerejší "seriál", takže jsem zvědavý na další dny ... těším se. :-)
Ani ň teda. Projela jsem všechny slova ze slovníku, vyhodilo mě vyhledávání :o) , nepřekecala sem ani google...doufám, že zítra na to přijdu, musím!
Pane bože, tohle byl děs :D
Marťa napsal(a):
jako pro člověka, který zná asi 20 hraných seriálů, přičemž z adventního kalendáře (toho loňského to byly celkem 3!) nezná prakticky žádnej
Bean, Hospoda, Sherlock?
Ale o South Parku IMHO taky slyšel každý...
končím, jdu spát
tohle nedám teda--- :-(