Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Musím souhlasit s Fruiko, i když jsem dnešní seriál znal tak než jsem ho vyluštil logicky tak jsem neměl ani potuchy o co jde a i tak jsem si nebyl jistý že je to on když jsem ho zadával. Je fakt že někdy jeho znalost může pomoci, ale kromě dnešního seriálu jsem zatím žádný neznal a vždy vyřešil jen logikou. Ono jde o to se na to podívat ze správného úhlu, někdy pomůže se podívat na předešlé obrázky. Samozřejmě někdy to v tom člověk prostě nevidí.
Přesně hodinu a pět minut jsem přemýšlela.. zkusila snad milion možností a opět, když jsem na to přišla, popadlo mě nutkání mlátit hlavou do zdi... :D
Haaaaaaaaleluja :D Stačilo to jen lépe pojmenovat a bylo to :D
Tak dneska asi nic. Musim se na to vyspat.
Ivy napsal(a):
Haaaaaaaaleluja :D Stačilo to jen lépe pojmenovat a bylo to :D
Říkej, říkej :cD
Začínají mě znervózňovat všichni, kdo už na to přišli... :D Jdu si lehnout a budu doufat, že mě přes noc něco osvítí, o čemž pochybuju... Vůbec nic mě nenapadá, a to už jsem zkusila tolik možností... :(
Tak tohle ne vážení. Jako já si stěžovala že to je moc lehké, ale tohle...??? :D Seriál mě napadl mezi prvními, ale chci zůstat na prvních pokusech, takže nejdřív přemýšlím než tam něco napíšu... Napadalo mě spoustu věcí, ale nic nesedělo. A pak jsem zapla mozek a začala uvažovat jinak.. a pak mi došlo, správné slovo... no jako... musím říct že jsem nad tím přemýšlela hodinu :-/ takže mě konečně něco dostalo :D Ale stále na první pokus :) Jedu domů a spát...
haha, dost dobré! Ale dal mně zabrat!
Fruiko napsal(a):
Ono zadat do vyhledávání jediné (dobře, dneska není jediné) evidentní slovo z obrázku není žádná věda. To už rovnou můžem napsat název, abyste ho jen přepsali. Komu za toto omezení poděkovat lze najít ve fóru. Když už na to jdu zkratkou (nechci napsat cheatuju), tak to neroztrubuju do světa a nenavádím k tomu ostatní.
Na hádanky se dá pořád logicky dojít. I bez znalosti seriálu. Navíc máš sekundární nápovědu, že tahle myšlenka není úplně od cesty.
Uznávám, že neprozrazení o jaký jazyk jde, bylo trochu drsné, ale i tak jsou tu davy lidí stěžujících si na přílišnou lehkost. Na druhou stranu, nápovědy na jazyk se od poledne tolerují...
Neprozrazení o jaký se jedná jazyk bylo sice stížení, nicméně to byla věc, se kterou se osobně dokážu celkem v pohodě srovnat, protože zatím to bylo poměrně jasné, navíc jediní kdo si na to stěžovali, byli právě oni maniaci, kteří viděli pomalu půlku databáze a 3/4 z ní znají, takže jim to samozřejmě přijde úplně primitivní.
Promiň, ale nikde jsem si ve svém příspěvku nevšimla, že bych naváděla ostatní, aby taky používali vyhledávač. Navíc věř mi nebo ne, ale opravdu se na to snažím přijít nejdřív jen s pomocí "popiš, co vidíš". Nicméně, když to selže, tak se pokusím ten název upřesnit právě pomocí vyhledávače.
Klidně napiš, že tím podvádím, když ti to tak přijde. Ale jak jsem řekla, pro lidi kteří zase tolik seriálů neznají, ale přesto si chtějí zahrát to opravdu není tak snadné, jak se domníváš.
Už hodinu skúšam, rozmýšľam, spájam a špekulujem a nič. Nechápem ľudí, ktorý na to dokážu prísť! :D Nechápem, aký seriál sa za týmto všetkým môže skrývať.