Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Chtělo to trochu googlit, ale mám to. :-) I když mě jako první napadl jiný seriál.
První mám! :3
Tak teda po otevření jsem se trošku zapotila, co to je... ale během plus mínut dvou minut uhodnuto :) doufám, že další budou stejně lehké...
Můžete mě prosím někdo nakopnout do zpráv? :O
tak dneska by to šlo :D původně jsem si sice myslela, že je to jiný seriál..nakonec mě trkla i varianta 2.. :) těším se na zíítra :)
Sikiiii napsal(a):
Můžete mě prosím někdo nakopnout do zpráv? :O
Tos nikdy nehrál(a) s kamarády karty? :-)
tak na druhej pokus
Tak jsem otevřela první okýnko, v hlavě se mi honily myšlenky, vzpomínky na minulý kalendář :) Úsměv se měnil v paniku, každým špatným pokusem. Tak jsem si dala pauzu, šla si ohřát jídlo, pak mě napadl jiný seriál, měla jsem takovu tu usměvavou jistotu, že no jasně, jak mě to nemohlo napdnout dřív, tak jsem si odložila oběd a šla to tam zase pěkně napsat a ono nic. Jídlo studený, já zneužívala google až to nebylo hezký, skoro volala bráchovi, který karty hraje, trochu jsem obtěžovala, myslím, že jsem na googlu četla, co tam nebylo a nečetla, co tam bylo, ale už to mám a jsem moc šťastná a spokojená :) A když si tu čtu, jak lehký to bylo, polije mě divnej pot a to krásný mravenčení, že je tu zase tenhle super adventní kalendář, se změní na mravenčení tipu, když tohle bylo lehký, no nazdar, ale děsně mě to baví, vzpomínám na ty vyděšený úsměvy, když se tu po půlnoci psalo mám, já byla ještě víc vykulená, pakbto tam psala taky, no nádhera prostě, miluju to :)
Tak prvních pár minut jsem na to koukala jak tele na nová vrata, ale nakonec se povedlo. (sice na druhý pokus, ale povedlo :D ) Důležitý je u toho nepanikařit :D už se těším se na zítra ;)