Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No tak dneska jste mi dali! Připadám si uplně hloupě, že mi to nedošlo dřív. Jak už tady psal někdo dřív, tak mě seriál napadl taky mezi prvními, ale nějak jsem ho zvrhla jako blbost :). Pěkná práce. A já můžu jít konečně spát! Dobrou noc ;).
hodinu a čtvrt mi trvalo, než jsem přišla na to, o jaký seriál jde ... nejvíc mě dorazilo to, že jde o seriál, který patří mezi mé nejoblíbenější :D
nechápu, že jsem to tam nenapsala dřív, obzvlášť, když jsem nad tím uvažovala, ale z nesmyslných důvodů jsem tento seriál zavrhla :D takže děkuji tvůrcům, tohle bylo velmi dobré ;)
Těším se na zítra :)
Řekla jsem si, že po Mentalistovi půjdu spát. Pak jsem dalších padesát minut přemýšlela nad hádankou. Díky bohu, že už můžu v klidu a míru usnout :D.
Tak jsem to teda nevzdala a ještě pohledala, ale o seriálu slyším snad poprvé v životě...no sama o sobě bych to nedomyslela, to fakt ne.
Xxx minut přemýšlím, hledám, uvažuju. Po jisté době jsem se naštvala a začala tam plácat všechno, co mě napadlo. A najednou mně to konečně došlo :D.
Prozatím vzdávám a jdu spát. Snad mi s čerstvou hlavou půjde líp.
Mám to, konečně! Tohle teda byla hnusná záludnost, nebýt komentářů výše, nepřišla bych na to.
Tak hotovo, a můžu jít spát.
Marťa napsal(a):
.
Promiň, ale nikde jsem si ve svém příspěvku nevšimla, že bych naváděla ostatní, aby taky používali vyhledávač.
To nebylo konkrétně na tebe.
uff mám to asi na stý pokus.