Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ako vždy, seriál opäť nepoznám, ani som o ňom nepočula, absolútna neznáma. Keď to človek rozlúšti tak mu dôjde, že áno, niečo na tom bude. Ale je to len časť skladačky a musela som ísť na ňu okľukou. Podstatu som pôvodne zachytila, ale neustále som sa točila len v nesprávnom synonyme toho významu. :/
Přemýšlel jsem nad tímto rébusem nejdéle z těch letošních prvních šesti. Jsem zvědav, zda se bude s datem zvyšovat i obtížnost a spotřeba kafe :)
No bola to teda dobrá záludnosť a gramaticky som z toho nakoniec musela 2 písmenká vyškrtnúť, aby mi to sedelo na ten konkrétny seriál...
Merenwen napsal(a):
No bola to teda dobrá záludnosť a gramaticky som z toho nakoniec musela 2 písmenká vyškrtnúť, aby mi to sedelo na ten konkrétny seriál...
Mám obě ve svým nicku?
Merenwen napsal(a):
jj :D
Tak na to se nehraje. By pak nešlo udělat skoro nic. :-)
zuzka176 napsal(a):
To by šlo :)
Jááj, tak už si asi nepokecáme, já už došla! Tak tedy šťastnou cestu :) Ale byl to záhul...
Ha, teď koukám, že ty už taky :D
"Jsi na dobré cestě. Tak si to nekaž vyhledáváním a raději přemýšlej!"
Co je to za naprosto evil vychytávku?! :D
Janna7 napsal(a):
"Jsi na dobré cestě. Tak si to nekaž vyhledáváním a raději přemýšlej!"
Co je to za naprosto evil vychytávku?! :D
Strašná záludnost. Napadá mě, jestli člověk, co nehraje kalendář ten seriál taky nenajde? Nebo se to nějak rozděluje na lidi co otevřeli okénko?? :D
Vxxx napsal(a):
Strašná záludnost. Napadá mě, jestli člověk, co nehraje kalendář ten seriál taky nenajde? Nebo se to nějak rozděluje na lidi co otevřeli okénko?? :D
To či to závisí od otvorenia okienka neviem, ale viem, že je jedno či si prihlásená alebo nie.