Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak tohle by mě vážně nenapadlo... zkusila jsem, ze srandy a bylo to správně! To byl zase jednou zrádný kousek :D
Prosím o nápovědu :3 - Pište mi do zpráv, protože fakt mě nic nenapadá :D
Mně to pořád nedochází :D asi taky potřebuji nějakou tu nápovědu ...
Mno, nakonec mě tu postrčil (až z jeho strany asi nevědomě) jeden člověk, co tu psal, ale musím říct, že jinak bych na to asi nepřišla. Ta šipka tam je pro mě hrozně matoucí.
Poradil by mi někdo? (do zpráv) Absolutně nemam tušení, i se včerejší hádankou:(
4 hodiny přemýšlení, 3 pokusy, ale je to tam ;)
Konečně!Až po nápovědě mi pomalu docvaklo. Dáváte nám zabrat :D
Přidávám se k nevědomým, nejspíš jsem už dneska trhla rekord v počtu marných pokusů... Takže pokud tu nějaká dobrá duše rozesílá nápovědy, stavím se tímto s prosíkem do fronty.
Nevím, jestli jsem se dobře vyspala nebo co, ale dneska mi to přišlo celkem jednoduché :D Když tam člověk přestane cpát blbosti a zamyslí se nad tím, je to opravdu logické. Možná to bude tím, že seriál znám.
Největší problém jsem zatím měla s jedničkou, asi bych měla začít hrát karty.
Som v koncoch, nejaká dobrá duša mi, prosím, pošlite nápovedu cez správu, ďakujem pekne :)