Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
nebýt jedné milé duše, která mě nakopla jedním hoooooodně napovídajícím příspěvkem, tak hádám snad do 24. :D nicméné dnes pro mě nejtěžší... hádali sme společně a přítelem a došli sme až k takovym dedukcím, jako je převod 60° na minuty a následně na hodiny a dny :D
Každý den si říkám, že to nemůže být horší. No a nakonec vždycky je :D Někdo malinkou pomoc? :)
no dnes to bolo naozaj ťažké... pre tých ktorí nevedia, sústreďte sa na pomenovanie toho výseku, dá sa na to prísť rôznymi spôsobmi, ale mne pomohol iný vyhľadávač seriálov :D
nemohl by mě někdo postrčit správným směrem?:-( sem už bezradná...koukám na to už snad 3hodiny z všelijakých možných i nemožných úhlů a furt nic:-D
tohle se neda :D jsem v koncich .... hodi mi nekdo prosim pekne napovedu? :)
Taky mě nic nenapadá, kdyby mi někdo napověděl do zpráv, byla bych moc vděčná. :-)
Ta šipka je tam jen proto aby nás zmátla :/ opravdu záludné a to jsem si myslel že to včera bude nejtěžší :D
Opravdu nevím.. Po 2 hodinách ani ťuk. Mohl by mi prosím do zprávy aspoň napovědět, jestli je to anglicky, nebo česky?
No dneska je to teda největší záhul ze všech zatím i když připočítám minulý rok k tomu... -_-