Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Táto hádanka je dosť ťažká a sama nechápem, prečo to znamená to, čo to znamená. Dalo sa to vyjadriť aj jednoduchšie. Ja sama som na to prišla len náhodou po 2 hodinách -_-
Tak já jsem v koncích, nic mě už nenapadá, byla bych vděčná za menší nápovědu.
Ahoj, tak dneska fakt netuším..zkoušela jsem použít rady co píšete sem do fora, ale prostě ne..ten kousek jsem snad pojmenovala, jak se dá, ale nic (našla jsem dokonce i varianty, které by se na to i hodily, ale ani jedna se nezazelenala)..mohl by mi někdo napsat do SZ něco ještě víc nakopávajícího? prosím :)
----
Děkuji, opravdu se musím smát, jak jsem na to nemohla přijít :) přitom jsem byla milimetr od řešení :)
Já už jsem fakt v háji.. Moc prosím o menší nápovědu. :)
som úplne bezradná :( poprosila by som nejakú nápovedu do správ :) ďakujém :*
Zdravím, taky už jsem vyčerpal všechny možnosti co mě napadly a pořád nic. Potřeboval bych taky lehce nakopnout pro inspiraci.
Taky prosím o nápovědu, už mi z toho hrabe :)
tak jsem se díky několika kopancům k tomu dopracovala, ale zjistila jsem že tohle chce docela dobrou znalost AJ, a to jsem si myslela že jí docela umím ale pro tohle slovo se používá většinou trochu jiné :-(
Hej prosím o nápovědu já na to čučím už od 7 od rána a stále nic a připadám si jak ten debil!!!