Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem nad tím přemýšlela už od rána a ani za boha! Došlo mi to, až když si ségra před chvílí ten seriál pustila :D A přitom je to vlastně snad jediný karetní pojem, který znám.
Karty nehraju, ale ten název znám jenom díky Titanicu, kdo zná ten film nazpaměť jak já, tak ví. :D
Tak teď mám z vás ještě větší depresi, protože na to ani za boha nemůžu přijít :D
Jen si spomenout jak se tomu říká a bylo to uhodnuto
Najprv ma napadlo nieco ine ale ked to nesedelo tak druha moznost bola jasna :-D
Uff, tak dneska se mi to celkem povedlo a uhodla jsem na první pokus. Doufám, že to tak dobře půjde i nadále. :)
Elle napsal(a):
Karty nehraju, ale ten název znám jenom díky Titanicu, kdo zná ten film nazpaměť jak já, tak ví. :D
Díky za tip. Bez toho bych to asi nedala :)
Elle napsal(a):
To by mě zajímalo, kolik lidí si teď půjde pustit Titanic :D
Dneska lehučké jak nic, stačí fakt napsat, co vidíte. Mě nejdřív napadl jiný seriál a pak to byl jiný, lehký :D