Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BooBak napsal(a):
Hej prosím o nápovědu já na to čučím už od 7 od rána a stále nic a připadám si jak ten debil!!!
Vítej v mém světě. :)
Moc děkuji za nápovědy :) a to seriál sleduji :)
Tak jsem se na to vyspal, přes hodinu na to čumim a stále nic..to je zlé :/
Zkoušejte zdejší vyhledávání. Až se budete blížit, vypoví službu ;-).
Prosím, prosím moc o trochu nápovědy k políčkům č. 1,2 a k tomu poslednímu. Bohužel zatím hádám marně, tak třeba mi to trochu pomůže si vzpomenout, co je to za seriál. Všem ochotným moc děkuju.
Zdravím, napsala by mi nějaká dobrá duše nápovědu do zpráv? Dneska už jsem zkusila snad všechno a pořád nic.. :/
Tak bez menšího naťuknutí bych na to nepřišla. Jde o to, že je to jedno slovo a dlouho trvá, než se na to přijde. Doufám, že jsem pomohla a nezmátla.
Jako dneska fakt netuším :) Vyzkoušela jsem všechno možné, a jen to mě utvrzuje, že se na to prostě dívám ze špatného pohledu.. ach jo :D Ale tak snad do večera na to přijdu :)
Vzdávám to a prosím nějakou dobrou duši o malou nápovědu:)
Ryan32 napsal(a):
Prosím, prosím moc o trochu nápovědy k políčkům č. 1,2 a k tomu poslednímu. Bohužel zatím hádám marně, tak třeba mi to trochu pomůže si vzpomenout, co je to za seriál. Všem ochotným moc děkuju.
1- hraješ poker?
2- pojmenuj presne to, co vidíš ;)
dnešek ti neporadim ptz jsem sám uplně v háji