Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohu poprosit o nápovědu k dnešnímu políčku do SZ? Po tolika možnostech, co jsem zkoušela, si začínám myslet, že žádný seriál vůbec neznám... Děkuji té dobré duši, která mě pomůže nakopnout správným směrem.
Mám to! Dĕkuju za popostrčení. :-) No sama bych na to nikdy nepřišla.
Tak dneska to dalo zabrat :) Konečně po několika hodinovém přemýšlení jsem na to přišla :) Mám strach z toho, co nás čeká zítra :D
Dneska mám jaksi dobrou náladu...teda lépe řečeno, hodnou náladu :D Kdo už neví, jak si poradit, tak mi napište do zpráv a já vám napíšu nějakou popostrčující nápovědu :)
Nope... Já jsem asi fakt debil bo dvě dobré duše mi poslali nápovědu (opravdu si toho cením) ale stále nic.
Mohl bych taky poprosit o menší nápovědu do sz? Z dnešní hádanky jsem už úplně bezradnej. Díky moc!:-):-)
Michell napsal(a):
Tak dneska mi to dalo dost zabrat. Ani nevím jak mě ten správný pokus napadl. Největší šok pro mě byl, že ten seriál velmi dobře znám,je to jeden z mých nejoblíbenějších a dalo mi to tak zabrat na něj přijít!!!
tak ja na to prisla jen tim, ze jsem postupne vkladala vsechny serialy, co mas vlozene na profilu:D dekuju
tiez sa zide napoveda :D
Mohl by mi prosím někdo poradit do SZ, absolutně dneska nevím nic, už jsem se na to zkoušel dívat z různých úhlů a nevím
Tak jsem na to náhodou dnes přišla, chápu logiku za hádankou, ale nepřijde mi to uplně jasné jako předchozí seriály (ovšem to je logicky pro každého subjektivní :)