Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak už to mám, ale je to teda zatím největší bull**** (pardon, ale musel jsem), který na adventním kalendáři kdy byl.
No jako jo zpětně to dává smysl, ale je to hodně široké dle mě, než že by to bylo přesný. Ale nevím, jak by to šlo udělat jinak :-)
Jerremy napsal(a):
neni to ctvrtina. Kdyby byla, tak je tam pravy uhel. Na matematiku kasli ...
Taky jsem si nejdřív myslel, že je to čtvrtina, ale jaksi se mně nepodařilo číslovku 2,5 zakomponovat do názvu nějakýho seriálu. :-D
BlueDragonFS napsal(a):
No jako jo zpětně to dává smysl, ale je to hodně široké dle mě, než že by to bylo přesný. Ale nevím, jak by to šlo udělat jinak.
Možná, kdyby ten výřez byl ještě trochu upravenej tak, aby to bylo víc jasný. Takhle je to takový hodně široký na výběr slovíček. :-)
mnchuckster napsal(a):
Možná, kdyby ten výřez byl ještě trochu upravenej tak, aby to bylo víc jasný. Takhle je to takový hodně široký na výběr slovíček. :-)
Á další falešný prorok...
mnchuckster napsal(a):
Taky jsem si nejdřív myslel, že je to čtvrtina, ale jaksi se mně nepodařilo číslovku 2,5 zakomponovat do názvu nějakýho seriálu. :-D
A co serial "2.5 chlapa" ? :D
Fruiko napsal(a):
Á další falešný prorok...
Nevím, proč falešný prorok. Hodně lidí tady psalo, že je to nejasný, jen se snažím pomoct.
Ale falešným prorokem mě ještě nikdo nenazval, dík. :-D
Jerremy napsal(a):
A co serial "2.5 chlapa" ? :D
No vidíš to mě nenapadlo. :-D
Já teda fakt vubec nevim :// prosím o radu:D
Ale teda po vyluštění mě zase přijde, že kam ukazuje šipka není vůbec důležité :D