Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nemůžu uvěřit, že zrovna tenhle seriál mi trval tak dlouho. Jako už jsem si začínala myslet, že autoři přesedlali i na anime a je to One Piece, ale nakonec naštěstí do těchto vod nešli.
Jdu se dívat na premiéry tohoto týdne, v tomto jsem mimo, úplně mimo i s nápovědou :-D
BlueDragonFS napsal(a):
Ale teda po vyluštění mě zase přijde, že kam ukazuje šipka není vůbec důležité :D
neni dulezite kam sipka ukazuje, ale na co ukazuje.
mnchuckster napsal(a):
Taky jsem si nejdřív myslel, že je to čtvrtina, ale jaksi se mně nepodařilo číslovku 2,5 zakomponovat do názvu nějakýho seriálu. :-D
Já zkoušela ze zoufalství i 2 a půl chlapa, ikdyž jaksi ten zbytek k tomu fakt neseděl :-D
Edit: Tak dočítám, že mě to nenapadlo jedinou:-) Ale fakt jsem věděla, že to je blbost, jenže mě ani nenapadalo,co tam zadávat.
Jerremy napsal(a):
neni dulezite kam sipka ukazuje, ale na co ukazuje.
Podle mě ani to ne, protože na to neukazuje :D :D A už končím, protože nechci kazit zábavu :-)
Tak po x hodinach premysteni a spatnych pokusek konecne rozlusteno. Fruiko mas palec nahoru za skvelou hadanku, doufam, ze bude vice takovych.
Mám to, ale tohle byla snad nejtěžší hádanka v historii všech těžkých hádanek. A přitom je to taková blbost :D
Martysek napsal(a):
Já zkoušela ze zoufalství i 2 a půl chlapa, ikdyž jaksi ten zbytek k tomu fakt neseděl :-D
Edit: Tak dočítám, že mě to nenapadlo jedinou:-) Ale fakt jsem věděla, že to je blbost, jenže mě ani nenapadalo,co tam zadávat.
Taky jsem byl takovy zoufalec :)
Dokonce jsem si chvili myslel, ze v te vetsi casti neni cislo ...
BlueDragonFS napsal(a):
Ale teda po vyluštění mě zase přijde, že kam ukazuje šipka není vůbec důležité :D
Tak si to taky nepochopila.