Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dneska je to nějaké těžké nebo jsem telátko :D
Vždy si čítam celé fórum a musím teda povedať, že mi dalo zabrať prečítať si tých nových 20 strán príspevkov, čo sa tu od polnoci nazbierali :D
O hádanke sa mi aj snívalo, trochu som si pomohla a inak myslela som si, že princíp hádanky chápem, ale ako som si prečítala toto fórum, tak o tom začínam pochybovať :D
Nějaká nápověda do zpráv prosím, koukám na to horem dolem ale vůbec nic mě nenapadá
Hah, tak ten mi dal zabrat. :D Zkontrolovala jsem tady profily všech, co říkali, že je to jejich oblíbený seriál, což mně osobně ani trochu nepomohlo. Pak jsem to přestala spojovat předložkama a opravdu napsala, co na obrázku je.
Linhi napsal(a):
přitom je to celkem logický
Tak to máš asi logiku na levelu 5 000 :cD ... já tam prostě souvislost názvu a obrázku nevidím :cD
Mám tooo! Prostě jde o to, najít to správné slovo:-)
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Tak to máš asi logiku na levelu 5 000 :cD ... já tam prostě souvislost názvu a obrázku nevidím :cD
souvislost nazvu a obrazku skutecne neni ...ale pomoci obrazku je pospany nazev serialu.
Jerremy napsal(a):
souvislost nazvu a obrazku skutecne neni ...ale pomoci obrazku je pospany nazev serialu.
Já si teda myslím, že tam je... :)
Vzdávam sa.Všetky ostatné hádanky som mala na prví pokus za pár sekúnd,maximálne minút a u tejto dumám už tri hodiny a furt nič,poradte niekto prosím.
Olca napsal(a):
Já si teda myslím, že tam je... :)
Asi jsem se spatne vyjadril ... nebo spatne pochopil Martina :)
Ano, na obrazku je nazev serialu :)