Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Musím říct, že tohle byla skutečně zákeřnost. Přes 2 h zkouším různé varianty slov jako výseč, zlomek, úhel, kruh, hrana, dílek... Na druhé záložce mám otevřený slovník a snažím se přijít na to, jak jinak se tyhle slova dají ještě přeložit. Pak jsem se šla najíst a vyvenčit psa. Což mi asi dost pomohlo, protože jsem o tom začala uvažovat úplně jinak a po asi čtyřech pokusech jsem na to konečně přišla. Vykašlete se na veškeré matematické výrazy a snažte se nějak vyjádřit, že část něčeho chybí. Doufám, že jsem nenapověděla až moc, případně mě smažte.
tiež už na to kukam 2 hodiny peknych par pokusov a nic, nenapise mi prosim nejaka dobra dusa napovedu do spravy...
Lidi, tak já jsem asi fakt blbá. Nevím ani to včerejší ani to dnešní. Ty předchozí jsem měla téměř hned uhodnuté.. ale toto?? :D Byl by tu někdo tak laskavý, a napsal mi aspoň nějakou nápovědu?
Fruiko napsal(a):
Na ten druhý úhel by tam nemusela být šipka a bylo by to nakreslené trochu jinak. A jelikož všechno na obrázku má svůj smysl, tak je správně ten první úhel.
Tak ja som to vyriešila pred pár hodinami ...čiže možno mne subjektívne to tak príde :)
tak ještě jednou nápověda: šipka ukazuje na ........ z CENZOR ....... pak to prostě dejte dohromady a samozřejmě do správnýho jazyku, to slovo má sudý poečet písmen
Podle mě špatně nakreslené. Ten pizzový výstřižek měl vypadat jinak.
Nighters napsal(a):
Podle mě jsi to nepochopil.
Nighters napsal(a):
Ten podle me vypada dobre ... :)
Nighters napsal(a):
asi moh bejt o trochu menší, aby to bylo zřejmější o co přesně jde... ale dá se to