Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jerremy napsal(a):
Ten podle me vypada dobre ... :)
Podle mě na jeho tvaru a velikosti nezáleží :-D
Nighters napsal(a):
Podle mě špatně nakreslené. Ten pizzový výstřižek měl vypadat jinak.
namiesto výstrišku tam mohol byť nakreslený akýkoľvek tvar, na veci to nič nemení.
BlueDragonFS napsal(a):
Podle mě na jeho tvaru a velikosti nezáleží :-D
Správně.
Fruiko napsal(a):
Správně.
Vždyť to říkám, že to chápu :-D
BlueDragonFS napsal(a):
Vždyť to říkám, že to chápu :-D
To je pořád diskutabilní. Protože i ve špatném řešení na tom nezáleží.
Vyskúšal som doslova všetk blbosti čo mi napadli. Seriál som nevidel no ale konečne to mám!! Po takmer hodine :D Mne to nakoniec nenapadlo podľa toho "výstrižku" ale podľa tej jednotky a nuly - trocha informatiky - čo zrejme autor nemal v pláne. Až neskôr som si uvedomil súvislosť s tým výstrižkom :D
Jej, musel jsem na to sníst půlku čokolády, než mi to došlo. A to mám počítače docela rád… BTW, je to jedno slovo, složené ze dvou.
No tak konečně jsem to dnešní rozluštila :D a musím se smát, protože je to můj oblíbený seriál. A musím říct, že nápovědy mi napověděly i ne :D člověka to fakt asi musí trknout.
Fruiko napsal(a):
Na ten druhý úhel by tam nemusela být šipka a bylo by to nakreslené trochu jinak. A jelikož všechno na obrázku má svůj smysl, tak je správně ten první úhel.
Pro matematika by mohlo pomoct, kdyby na jedne casti bylo 0/1 a v druhe 1010 :D
Heuréka, díky nápovědě, ale přišla jsem na to :-) nakonec tam opravdu souvislost z názvem je :D a je to opravdu logické :)