Diskuzní fórum

Poradit z novych serialov

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Daidalos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
1. 12. 2014 / 20:11:40 (před 9 roky)
off

Zdravim, zaregistroval som sa len dnes, hlavne preto aby som nasiel nejaky novy serial alebo aj viac, ktory by som mohol teraz pozerat. Kedze vacsina je do noveho roka odstavena tak na vyplnenie chvile. Jedna sa o toto: hladam bud uplny novy serial, ktory zacal tuto sezonu teda prva seria a myslite ze to dotiahne dalej.. alebo nieco od roku 2009 pri 40-50min. castiach alebo tie 20min. nezalezi. Po dnesnom hladani som narazil na: Banshee a Community, ze by som sa do toho pustil. Mate nejake ine napady? Nehladam konkretny zaner ale aby to nebol daky odpad, ktory stanica zrusi.
Teraz som zhltol vsetky casti Suits za 5 dni takze citim velke praaazdno a na dalsie casti bohuzial musime pockat:(
Serialy, ktore pozeram: The Newsroom, The Blacklist, NCIS, Arrow? Two and a half Men, The Big Bang Theory, Suits, Game of Thrones, House of Cards, True Detective, Ray Donovan, Peaky blinders. A mnoho ich mam za sebou tak dufam ze mi daco poradite. Diky :))

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
1. 12. 2014 / 20:36:22 (před 9 roky)
off

Z letošní sezóny si nemůžu vynachválit How to Get Awaywith Murder. A jestli sleduješ toho Arrowa, tak by se ti mohl líbit i The Flash.

Nesmím opomenout ani seriálový klenot Breaking Bad, pak mě oslovil třeba The Following a ani Homeland není k zahození. Pak z těch dramat třeba ještě Person of Interest.

Pokud můžu přetáhnout ten rok 2009, tak ze sitcomů můžu doporučit Scrubs a britské klasiky Black Books a IT Crowd.

Snad si z mého výběru něco vybereš. :-)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
1. 12. 2014 / 20:45:51 (před 9 roky)
off

Sestavil jsem tady takovou desítku dobrých seriálů, která by ti mohla pomoct. Jsou to všechno seriály, které již mají více řad nebo novinky, které ale mají další řadu víceméně jistou. Staré seriály jako Lost nebo 24 hodin předpokládám, že už každý viděl, tak jsem je tam nezařadil.

1) The Walking Dead - ale dám ti jednu radu: žádnou postavu si tam moc neoblibuj (já mám celý dnešek kvůli poslednímu dílu zkažený) :)
2) Revenge = nevím proč ale mě to strašně baví, i když to není můj oblíbený žánr
3) Flash = když sleduješ Arrowa, tak tohle je povinnost :)
4) Once upon a time
5) Gotham = pro mě nejlepší novinka letošního sezóny
6) The Leftovers = jeden z nejlepších seriálů, co jsem kdy viděl (lepší je už jen Lost od stejného scénáristy :) - zatím jedna série po 10 dílech, ale bude druhá
7) Under the Dome = seriál podle knihy od Kinga, se kterou to už ale nemá víceméně nic společného
8) How the Get Away with murder = zatím jsem viděl jen pilot a šetřím si to, až bude venku víc dílů ale prý je to hodně dobrý
9) Modern Family = perfektní sitcom
10) The Killing = již ukončená detektivka - mnohem lepší než přehypovaný True Detective

A seriál, který zatím nesleduji, ale chystám se v budoucnu na něj, protože podle ohlasů je to prý pecka, je The 100.

Tak z toho si určitě něco vybereš :-)

Hold the Door!
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 12. 2014 / 20:45:51 (před 9 roky)
off

Kde začít... z letošní sezóny určitě doporučuji Gotham. Od první epky naprosto skvělá záležitost. Z minulých sezón pak Almost Human, Manhattan, pokud přežiješ prvních deset epizod, tak Agents of S.H.I.E.L.D., Vikings, Da Vinci's Demons, Orange Is the New Black, z ještě starších Misfits.

And when my time is up, have I done enough?
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
1. 12. 2014 / 21:24:20 (před 9 roky)
off

Doporucuji serialy The Flash, Gotham, Agens of S.H.I.E.L.D, The 100, Constantine a ze starsich Scrubs a Misfits.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Daidalos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 12. 2014 / 19:55:56 (před 9 roky)
off

Dakujem za tipy, rozhodol som sa zatial pre Breaking Bad na to ma tlacili viaceri, verim ze to stoji za to. The Flash ma vobec neohuril, Oliver Queen mi staci. Gotham som zabalil asi po osmej casti ani neviem preco proste ma to prestalo bavit a ben mckenzie ma absolutne nepresvedcil a vlastne mi aj doslo ze v tomto pribehu ma zaujima len bruce wayne/batman, ale bohvie mozno niekedy sa k tomu vratim jo a ten penguin to je nieco hrozne :D... Ten leftovers som tiez vzdal vyzeralo to solidne ale velmi nudne na to ze je to z dielne hbo, viete mi povedat na to svetove ohlasy? je dalsia seria naplanovana?

Kazdopadne dakujem zatial sa idem na plno venovat breaking bad popri tom mam modern family , sofia vergara just ♥ a dalej bud dexter alebo walking dead. Samozrejme ak este nejake tipy mate sem s tym :)

wexzuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 12. 2014 / 22:46:58 (před 9 roky)
off

Tak já jsem objevila Forever, který mĕ zatím opravdu baví. Jinak tady jsou seriály na které nedám dopustit já: House MD , Leverage, the Mentalist, Castle, Greys anatomy, How to get away whit murder, White collar,

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.