Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Když přidám oblíbený seriál a omylem vyberu poslední díl (který jsem viděl) v budoucnu (třeba 5-6 ještě neodvysílaných epizod), není možnost toto nijak upravit ani vyresetovat. Odebráním seriálu z oblíbených a znovupřidáním k tomu také nedojde.
Radan napsal(a):
Když přidám oblíbený seriál a omylem vyberu poslední díl (který jsem viděl) v budoucnu (třeba 5-6 ještě neodvysílaných epizod), není možnost toto nijak upravit ani vyresetovat. Odebráním seriálu z oblíbených a znovupřidáním k tomu také nedojde.
Musíš chodit jednotlivě po profilech epizod a ručně odebírat to neutrální hodnocení, co se ti tam zaznamenalo, jinak to nejde.
Radan napsal(a):
Odebráním seriálu z oblíbených a znovupřidáním k tomu také nedojde.
Není chyba ale feature. V podstatě všechno ohodnotíš a při odebrání by to odebralo hodnocení. Což nemá logiku.
Takhle "hodnotit" seriál nedoporučuju. Všude to hodí neutrál a pak je celkové hodnocení k ničemu.
MountainLionet napsal(a):
Takhle "hodnotit" seriál nedoporučuju. Všude to hodí neutrál a pak je celkové hodnocení k ničemu.
ak sleduješ seriál po jednotlivých častiach...ale ak si videla napr. Simpsonovcov 20 sérií už v minulosti a chceš si to "zaznačiť", tak veru každú epizódu by sa mi nechcelo rozklikávať a zvlášť hodnotiť :P
inekafe napsal(a):
ak sleduješ seriál po jednotlivých častiach...ale ak si videla napr. Simpsonovcov 20 sérií už v minulosti a chceš si to "zaznačiť", tak veru každú epizódu by sa mi nechcelo rozklikávať a zvlášť hodnotiť :P
To už se udělá jednoduše přes watchlist, kde je rychlé odklikávání epizod daleko efektivnější ;)
La.Volpe napsal(a):
To už se udělá jednoduše přes watchlist, kde je rychlé odklikávání epizod daleko efektivnější ;)
still, 20x22 epizód...I don't think so :P :D
MountainLionet napsal(a):
Neutral se do % nepočítá.
Nedaří se mi přidat seriál do oblíbených nevím proč
sternberk napsal(a):
Nedaří se mi přidat seriál do oblíbených nevím proč
Jaký používáš prohlížeč?