Diskuzní fórum

Cool level :)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
16. 1. 2017 / 22:15:52 (před 7 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Je tu niekde zoznam tých levelov od prvého až do posledného? :D

Keď mrkneš na FB stránku SerialZone, tak tam sa teraz vedú každý deň tzv. "súboje postáv", zatiaľ tam boli levely od 0 do nejakých 18-19, takže tie tam môžeš nájsť. :) A postupne budú pribúdať až do 100-ky. ;)

...alebo jednoducho napíš môjmu kamarátovi 24ron24, on má odpoveď na všetko. ;DDD

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
16. 1. 2017 / 22:36:19 (před 7 roky)
off
inekafe napsal(a):

Keď mrkneš na FB stránku SerialZone, tak tam sa teraz vedú každý deň tzv. "súboje postáv", zatiaľ tam boli levely od 0 do nejakých 18-19, takže tie tam môžeš nájsť. :) A postupne budú pribúdať až do 100-ky. ;)

...alebo jednoducho napíš môjmu kamarátovi 24ron24, on má odpoveď na všetko. ;DDD

Ano,tam som to postrehla,len to nemám čas sledovať :)

albatros05
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 3. 2017 / 12:13:50 (před 7 roky)
on
ragelly napsal(a):

Cool level se odvíjí od počtu získaných kreditů.

Znamená to tedy, že když nějaké kredity utratím, sníží se mi i procenta v aktuálním levelu?

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 3. 2017 / 12:15:52 (před 7 roky)
on
albatros05 napsal(a):

Znamená to tedy, že když nějaké kredity utratím, sníží se mi i procenta v aktuálním levelu?

Nene, cool level se nevrací zpět (jen v ojedinělých a neplánovaných případech, třeba u mě :D ), neustále roste. Útrata kreditů se nezaznamená, jen se bude načítat, jakmile získáváš další a další.

albatros05
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 3. 2017 / 16:43:26 (před 7 roky)
on

No, já jen že jsem si všimnul, že občas mi procenta o pár desetinek spadnou... ne že by na mi tom nějak extra záleželo, ale jen mě zajímalo proč.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
15. 3. 2017 / 18:52:23 (před 7 roky)
off
albatros05 napsal(a):

No, já jen že jsem si všimnul, že občas mi procenta o pár desetinek spadnou... ne že by na mi tom nějak extra záleželo, ale jen mě zajímalo proč.

No vím, že jednou se promazávaly diskuze, což se projevilo. Já jak jsem ukecaná, tak jsem přišla cca o celý jeden level. Ale jestli to bylo příčínou i tentokrát... Ještě mě napadá, jestli jsi neudělal něco, za co by ti je mohl všemohucí odebrat ;).

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
16. 3. 2017 / 21:00:07 (před 7 roky)
off
albatros05 napsal(a):

Jeste ti to mohlo spadnou tim, ze jsi treba rusil hodnoceni u serialu, smazal nejaky svuj nazor, komentar atd...

2/2
12