Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím. Nováček tedy rozhodně nejsem, ale někdy během včerejška se mi objevila nová trofej "Vyhledávaný kamarád". Údajně si mě teda někdo přidal do přátel :D Dá se někde zjistit kdo? Je někde nějaká ukrytá kolonka "kdo mě má v přátelích"... ? :D Žádnou jsem nenašla :(
Pod seznamem tvých přátel...je tlačítko "Mají mě v přátelích". Tak tam bys je měla najít.
La.Volpe napsal(a):
Pod seznamem tvých přátel...je tlačítko "Mají mě v přátelích". Tak tam bys je měla najít.
jo...ale aby sa jej zobrazilo, kto si ju pridal medzi priateľov, tak aj ona musí mať aspoň 1 človeka medzi priateľmi ;)
inekafe napsal(a):
jo...ale aby sa jej zobrazilo, kto si ju pridal medzi priateľov, tak aj ona musí mať aspoň 1 človeka medzi priateľmi ;)
Ah, tak to jsem nevěděl. :)
Díky :)
wow, tak po dvoch rokoch je moja zvedavosť konečne uspokojená a ja vidím, kto si ma pridal do priateľov :O teším sa z tohoto zistenia :D
Lill napsal(a):
wow, tak po dvoch rokoch je moja zvedavosť konečne uspokojená a ja vidím, kto si ma pridal do priateľov :O teším sa z tohoto zistenia :D
:D ani si nevedela, kto boli doteraz tvoji priatelia...shame on you, gŕŕl :D
//akurát ma celkom prekvapuje, že ty si si doteraz nikoho nepridala ;) na to, že 11 si pridalo teba...priateľstvo musí byť obojstranné, inak to nie je priateľstvo :D
inekafe napsal(a):
:D ani si nevedela, kto boli doteraz tvoji priatelia...shame on you, gŕŕl :D
veď to! som myslela, že tam budú nejakí traja ľudia, ale mám 11 priateľov a ani som o tom nevedela. normálne som zostala zaskočená :D
inekafe napsal(a):
//akurát ma celkom prekvapuje, že ty si si doteraz nikoho nepridala ;) na to, že 11 si pridalo teba...priateľstvo musí byť obojstranné, inak to nie je priateľstvo :D
ja som prekvapená viac ako ty :D no ja som tiež myslela, že priateľstvo je obojstranné a vyžaduje aspoň nejaký kontakt medzi tými dvoma stranami.. I was wrong :D
ešte na margo môjho doplnku - v tomto sa mi páči systém Facebooku(snáď jediná vec, čo sa mi na ňom páči :D), že keď si niekoho pridáš, aj ten druhý to musí potvrdiť...a nie jak tu, že si ťa môže pridať hocaký troll :D
//ale tak funguje to všelijako, niektorí sa pridávajú a vôbec spolu nekomunikujú, my zase komunikujeme a považujem ťa za "známosť" tu na SZ, ale nemáme potrebu sa "pridávať medzi priateľov" :D