Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
inekafe napsal(a):
ešte na margo môjho doplnku - v tomto sa mi páči systém Facebooku(snáď jediná vec, čo sa mi na ňom páči :D), že keď si niekoho pridáš, aj ten druhý to musí potvrdiť...a nie jak tu, že si ťa môže pridať hocaký troll :D
//ale tak funguje to všelijako, niektorí sa pridávajú a vôbec spolu nekomunikujú, my zase komunikujeme a považujem ťa za "známosť" tu na SZ, ale nemáme potrebu sa "pridávať medzi priateľov" :D
tak vďaka ty známosť :D
Lill napsal(a):
tak vďaka ty známosť :D
a ja že ju poteším :D tak nič, no, nemusíme byť "známi", môžeme byť len diskutéri, kt. sa poznajú "z videnia" ;DD
inekafe napsal(a):
a ja že ju poteším :D tak nič, no, nemusíme byť "známi", môžeme byť len diskutéri, kt. sa poznajú "z videnia" ;DD
ale áno, náramne sa z toho teším :)) :D
Lill napsal(a):
ale áno, náramne sa z toho teším :)) :D
pff, too late...
:D
inekafe: It doesn't matter, lebo mám 11 nových kamošov! :D čo tam po nejakej známosti ;D
Lill napsal(a):
inekafe: It doesn't matter, lebo mám 11 nových kamošov! :D čo tam po nejakej známosti ;D
inekafe napsal(a):
aaale, také zlé to hádam nebude :D
inekafe napsal(a):
A to som si myslela, že zlomiť srdce ti dokážem len ja :D
Lill napsal(a):
Já tě mám ráda z diskuzí, tak proč ne! :D
Ale porovnávat se to tady s FB moc nedá, přes SZ toho tolik nesdílíš - nebo prostě jak to říct, je to jiná platforma, jiný systém. Sdílet to lidi vždycky nějak můžou. :)