Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, zajímalo by mne, jak se změní rychlost zvyšování cool levelu při stejně přínosné aktivitě. Například: přidávám názory k seriálům a za jeden dostanu už v okamžiku napsání (nikdo ho zatím neohodnotil) větší posun, než za podobně dlouhý názor. Souvisí to s mojí aktuální úrovní cool levelu? Doufám, že mi někdo dokáže poradit...
The Doctor from The TARDIS napsal(a):
Ahoj, zajímalo by mne, jak se změní rychlost zvyšování cool levelu při stejně přínosné aktivitě. Například: přidávám názory k seriálům a za jeden dostanu už v okamžiku napsání (nikdo ho zatím neohodnotil) větší posun, než za podobně dlouhý názor. Souvisí to s mojí aktuální úrovní cool levelu? Doufám, že mi někdo dokáže poradit...
Ahoj, v čím větším levelu jsi, tím menší posun...
Čím vyšší úroveň, tím víc kreditů na další potřebuješ. Na začátku je to v řádu desítek, kolem úrovně 50 je to už třeba cca 3000 kreditů atd.
Každopádně v rámci jednoho levelu je posun vždy stejný, ať už máš splněno 5 % nebo 90 %.
Moc děkuju :)