Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
právě jsem si koupila vypnutí boční reklamy za 75 kreditů, která je na infarkt a jede mi to stále? Co s tím ?
emma53 napsal(a):
právě jsem si koupila vypnutí boční reklamy za 75 kreditů, která je na infarkt a jede mi to stále? Co s tím ?
Boční je ta na boku. Ne ta ve čtverečku.
emma53 napsal(a):
Vypni si zvuk pokud nic nesleduješ :)
Včera jsem poslouchala, sluchátka na max a ono se to pustilo, málem jsem dostala infarkt :(
Já tedy na boku nic nevidím, jen ten šílený čtverec s holícím strojkem ! :-)
Pokaždý vyděsím celou rodinu. A puštěný to mám, protože si tam občas kliknu během filmu, ale stejně se musím každou chvíli přihlašovat, ta doba přihlášení je vážně moc krátká :-)
emma53 napsal(a):
Pokaždý vyděsím celou rodinu. A puštěný to mám, protože si tam občas kliknu během filmu, ale stejně se musím každou chvíli přihlašovat, ta doba přihlášení je vážně moc krátká :-)
a čo takto pri prihlásení zaškrtnúť "automatické přihlášení"? ja už som sa na SZ neprihlasoval dobrého polroka minimálne, či už na notebooku alebo v telefóne :D
emma53 napsal(a):
Já tedy na boku nic nevidím, jen ten šílený čtverec s holícím strojkem.
Protože sis to na boku vypla. :-)
Tak si vypni zvuk pro internetový prohlížeč...
emma53 napsal(a):
Tak ještě jednou. :)) Boční reklama je boční reklama, tedy když tam ten svislý obdélník nevidíš, tak ti vypnutí reklamy funguje parádně. Čtvercová reklama v postranním panelu, kde se zobrazuje ten hlasitej holicí strojek, vypnout pomocí giftshopu nejde. ;)
Jo aha, ale víc kreditů už nebudu utrácet, zase tolik jich nemám, udělám to s tím automatickým přihlašováním, ale holícího strojku se stejně nezbavím. Takže to budu neustále přihlašovat a odhlašovat :-)))
emma53 napsal(a):
Jo aha, ale víc kreditů už nebudu utrácet, zase tolik jich nemám, udělám to s tím automatickým přihlašováním, ale holícího strojku se stejně nezbavím. Takže to budu neustále přihlašovat a odhlašovat :-)))
Když si vypneš zvuk u internetového prohlížeče, tak nic dělat nemusíš...