Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Drunk_Queen napsal(a):
Když si vypneš zvuk u internetového prohlížeče, tak nic dělat nemusíš...
Amen to that, sis ;P
inekafe napsal(a):
Amen to that, sis ;P
We're just clever :P :D.
Již několik dnů ( všimla jsem si cca před 4 dny ) mi nenabíhají kredity za xté přihlášení v řadě.
Zlobila jsem ? :D nebo jde o normální stav ?
Květa-k napsal(a):
Již několik dnů ( všimla jsem si cca před 4 dny ) mi nenabíhají kredity za xté přihlášení v řadě.
Zlobila jsem ? :D nebo jde o normální stav ?
Nemáš zapnutý AdBlock?
Nevím, jestli to sem dám dobře :cD ... ale zdá se mi to, nebo se nepřičítají kredity za přihlášení? Vždycky to na mě vybaflo s tím uvítáním, že to je tolikátý přihlášení, že jsem dostal tolik kreditů a pár dní už nic.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Nevím, jestli to sem dám dobře :cD ... ale zdá se mi to, nebo se nepřičítají kredity za přihlášení? Vždycky to na mě vybaflo s tím uvítáním, že to je tolikátý přihlášení, že jsem dostal tolik kreditů a pár dní už nic.
Stačilo si přečíst předchozí příspěvek...
AdBlokem to není, mám ho vypnutý.
Furt je ten samý stav. Kredity se nepřičítají ( resp. v tom uvítacím okénku se mi objeví pouze toto je vaše xté přihlášení v řadě, zbytek textu, kt. se tam objevoval vždy v minulosti, chybí. Stav kreditů se změní, ale pouze o jeden. )
Gabik.029 napsal(a):
Stačilo si přečíst předchozí příspěvek...
A k čemu, když to AdBlockem není :cD
Je, ale po vypnutí jsi 3-7 dní v karanténě, než se pročistí cache. :D
Fruiko napsal(a):
Je, ale po vypnutí jsi 3-7 dní v karanténě, než se pročistí cache. :D
Aha :cD ... že mi to ale předtím šlo i s AdBlockem :cD