Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, chtěla bych vás poprosit o název nějakého seriálu, který je "normální". Pomalu mi začínají vadit ty seriály s mladými hvězdičkami, co nemají hlavu a patu... Neporadíte mi někdo prosím ? Předem děkuji a nechci nikoho urazit... :D
Určitě Breaking Bad, to je seriálový klenot. :-)
Jakýkoli žánr, hlavně když se zbavím těch mladých lidí... :D Děkuju moc!!!
Právě jsem zjistil, že najít seriál, kde nehrajou žádný mladý lidi je docela těžký :) Ale třeba by se ti mohlo líbit:
1) Person of Interest
2) American Horror story
3) The Leftovers
4) Hannibal
5) The Walking Dead - tam je teda Carl, ale tak jedno dítě bys snad přežila :)
6) Supernatural
Locke napsal(a):
Právě jsem zjistil, že najít seriál, kde nehrajou žádný mladý lidi je docela těžký :) Ale třeba by se ti mohlo líbit:
1) Person of Interest
2) American Horror story
3) The Leftovers
4) Hannibal
5) The Walking Dead - tam je teda Carl, ale tak jedno dítě bys snad přežila :)
6) Supernatural
Mladé lidi přece nemůžeš úplně eliminovat :D. Stejně jako žádnou generaci.
MountainLionet napsal(a):
Mladé lidi přece nemůžeš úplně eliminovat :D. Stejně jako žádnou generaci.
No však já jí ani eliminovat nechci. Jen hledám seriály splňující požadavek Karoli28 :)
Karoli28 řekl(a): Zdravím, chtěla bych vás poprosit o název nějakého seriálu, který je "normální". Pomalu mi začínají vadit ty seriály s mladými hvězdičkami, co nemají hlavu a patu... Neporadíte mi někdo prosím ? Předem děkuji a nechci nikoho urazit... :D
No, pokud hledáš třeba sci-fi, které by mělo hlavu a patu a nehráli v něm jenom ti nejmladší herci, doporučoval bych Star Trek: Voyager, nebo Stargate SG1.
Děkuji ! já vím, jeto hodně těžký něco takovýho najít... ;) moc děkuju ! ;) :D
Já vím, že budou hrát ve většině, ale už mi to občas leze krkem :D
Ty jo, kromě několika zmíněných mi dalo problém něco vymyslet. :D
Looking, Hart of Dixie, Revenge, Orange is the New Black, Benched