Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý večír,
jelikož anketu jsem zde nenašel, tak se ptám, seriálových fanoušků, kolik pak seriálů pravidelně sledujete..
Je to pouze o zvědavosti a zajimavosti....
Zapojte se...
Co sledují: Arrow, Flash, protože mám rád komiksáky..
momentálne sledujem(ak rátam aj seriály, kt. sa práve nevysielajú alebo sú káblovkové/letné/etc.):
The Simpsons, 2 Broke Girls, A to Z, About a Boy, American Dad!, American Horror Story, Archer, Baby Daddy, Banshee, Bates Motel, Benched, The Big Bang Theory, Black Sails, Black-ish, Brooklyn Nine-Nine, Community, Constantine, Death in Paradise, Dominion, Falling Skies, The Following, From Dusk Till Dawn: The Series, Galavant, Game of Thrones, Graceland, Ground Floor, Hawaii Five-0, Hell on Wheels, Justified, Last Man Standing, The Last Ship, Law & Order: Special Victims Unit, The League, The Leftovers, Longmire, Married, Marry Me, The McCarthys, Melissa & Joey, The Middle, Mike and Molly, Modern Family, Mom, New Girl, NTSF:SD:SUV::, Parks and Recreation, Partners, Penny Dreadful, Person of Interest, Power, Pretty Little Liars, Ray Donovan, Salem, Sleepy Hollow, South Park, The Strain, Strike Back, Suits, Supernatural, Two and a Half Men, Undateable, Vikings, The Walking Dead, You're the Worst, Z Nation
niekto ma chce tromfnúť? :D
inekafe napsal(a):
momentálne sledujem(ak rátam aj seriály, kt. sa práve nevysielajú alebo sú káblovkové/letné/etc.):
The Simpsons, 2 Broke Girls, A to Z, About a Boy, American Dad!, American Horror Story, Archer, Baby Daddy, Banshee, Bates Motel, Benched, The Big Bang Theory, Black Sails, Black-ish, Brooklyn Nine-Nine, Community, Constantine, Death in Paradise, Dominion, Falling Skies, The Following, From Dusk Till Dawn: The Series, Galavant, Game of Thrones, Graceland, Ground Floor, Hawaii Five-0, Hell on Wheels, Justified, Last Man Standing, The Last Ship, Law & Order: Special Victims Unit, The League, The Leftovers, Longmire, Married, Marry Me, The McCarthys, Melissa & Joey, The Middle, Mike and Molly, Modern Family, Mom, New Girl, NTSF:SD:SUV::, Parks and Recreation, Partners, Penny Dreadful, Person of Interest, Power, Pretty Little Liars, Ray Donovan, Salem, Sleepy Hollow, South Park, The Strain, Strike Back, Suits, Supernatural, Two and a Half Men, Undateable, Vikings, The Walking Dead, You're the Worst, Z Nation
What the hell... how.. just how... Jak si to můžeš všechno pamatovat a neztratit návaznost mezi díly? Jak můžeš žít? :-) :-) :-)
You're true serieshero.
inekafe napsal(a):
:D já teda ne, ale tipnul bych si, že tvůj krajan suzuki051 to možná dá :-)
HonZajs000 napsal(a):
What the hell... how.. just how... Jak si to můžeš všechno pamatovat a neztratit návaznost mezi díly? Jak můžeš žít? :-) :-) :-)
You're true serieshero.
kto tvrdí, že si to všetko pamätám? :D ale to máš šumafuk, aj keby som sledoval len 5 seriálov, tak si to nebudem pamätať, jedine, že by som ich stále pozeral dokola...a mne aj tak nejde o to pamätať si seriál, ale hlavne si ho užiť ;)) ale inak to sa iba zdá, že je ich veľa :P je tam veľa letných, veľa "10 epizód/séria" seriálov a tak...a o 20-minútovkách ani nehovorím, aj keď má séria 22 epizód, tak to bežne človek dá behom víkendu, šak ty o tom vieš svoje ;)
_karel_ napsal(a):
:D já teda ne, ale tipnul bych si, že tvůj krajan suzuki051 to možná dá :-)
nepoznám...kto to je? on ich tiež sledujem tak veľa? :D
inekafe napsal(a):
Napočítal jsem jich 65 je to možný?
Pak jsem si prošel svůj profil a napočítal jich 52 (včetně letních a krátkých) - takže opět se jen potvrzuje, že jsem v porovnání s tebou žabař :)
A já jsem v hlubokém minimu, ale teď si rozjedu ještě 2 a to AGENTS SHIELD A AGENT CARTER....
4 je krásné číslo a postačí.. .:D
Zatím u mě není žádný konkurent než Marvelovky..
Pajky napsal(a):
Napočítal jsem jich 65 je to možný?
Pak jsem si prošel svůj profil a napočítal jich 52 (včetně letních a krátkých) - takže opět se jen potvrzuje, že jsem v porovnání s tebou žabař :)
pri kvalite na počte nezáleží ;) so, no, brother, you're no "frogger" ;D
btw. schválne som to spočítal a je ich tam 65, 32 komédií(t.j. 20-minútové epky) a 33 drám(40-minútové epky)...takže fakt to nie je tak veľa, keďže ako píšem, 22 epizód komédie dám v pohode cez víkend a z tých drám je veľa káblovkových, t.j. 10-13 epizód v sérii...takže v podstate to je ešte slabé a čakám, kto ma tromfne :D
//jo a @Thadreth&Pajky, you're my people :) thanks for sharing, I don't feel like maniac now :D
//jo a ešte ďalšia štatistika, spočítal som drámy a z tých 33 drám je iba 6 z komerčných staníc(V5), čiže všetko ostatné káblovky a menej epizód ;) a dokonca z tých komerčných tam je Constantine a The Following, kt. tiež majú skrátené série ;D čiže kebyže ešte spočítam aj káblovkové/komerčné komédie, tak nakoniec zistím, že ja vlastne nič nesledujem :D
inekafe napsal(a):
pri kvalite na počte nezáleží ;) so, no, brother, you're no "frogger" ;D
btw. schválne som to spočítal a je ich tam 65, 32 komédií(t.j. 20-minútové epky) a 33 drám(40-minútové epky)...takže fakt to nie je tak veľa, keďže ako píšem, 22 epizód komédie dám v pohode cez víkend a z tých drám je veľa káblovkových, t.j. 10-13 epizód v sérii...takže v podstate to je ešte slabé a čakám, kto ma tromfne :D
//jo a @Thadreth&Pajky, you're my people :) thanks for sharing, I don't feel like maniac now :D
Já se svého čísla až lekl, ale ono je to jak píšeš.
20 minutové seriály konzumuju jako nic, pak je spousta kabelovek 10-15 epizod + něco letního. Což znamená, že to není týdenní číslo, ale vlastně roční :)
A ke kvalitě, myslím, že více jak v polovině se shodujeme, takže... :D
Lidi. Tohle je mimo téma, ale i tak.
Jaký máte názor na seriál Gotham? Nudný, napínavý?