Diskuzní fórum

Kolik seriálu pravidelně sledujete?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
14. 1. 2015 / 21:31:37 (před 9 roky)
off

Já mám momentálně rozkoukáno 46 seriálů. Vypadá to jako hodně, ale některé seriály se vysílají pouze v létě, některé pouze v mid-season, některé mají jen 20 minut... Takže stejně se mi občas stane, že nemám co sledovat. V takovém případě se dám do nějakého starého dosud neviděného seriálu - proto jsem o Vánocích rozkoukal Smallville (10 řad mi nějakou dobu vydrží) :)

Hold the Door!
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
14. 1. 2015 / 21:32:56 (před 9 roky)
off
Weddy napsal(a):

Lidi. Tohle je mimo téma, ale i tak.

Jaký máte názor na seriál Gotham? Nudný, napínavý?

Podle mě stojí za podívání, obzvláště pokud tvými favority jsou "komiksové" Arrow a Flash

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2015 / 21:33:07
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
14. 1. 2015 / 21:34:20 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

jo a ešte ďalšia štatistika, spočítal som drámy a z tých 33 drám je iba 6 z komerčných staníc(V5), čiže všetko ostatné káblovky a menej epizód ;) a dokonca z tých komerčných tam je Constantine a The Following, kt. tiež majú skrátené série ;D čiže kebyže ešte spočítam aj káblovkové/komerčné komédie, tak nakoniec zistím, že ja vlastne nič nesledujem :D

Takže vlastně na počet epizod tě nějaký sledovač velké pětky klidně sejme :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
14. 1. 2015 / 21:39:03 (před 9 roky)
on

Tak nakonec mi to nedalo a dovolil bych si taky přispět svou trochou do mlýna.

Agent Carter, Agents of Shield, American HS, Arrow, Beauty and the Beast, Black Mirror, Black Sails, Castle, Constantine, Continuum, Covert Affairs, Crossing Lines, DaVincis Demons, Defiance, Doctor Who, Dominion, Elementary, Extant, EyE Candy, Falling Skies, Forever, From Dusk Till Dawn, Game of Thrones, Gotham, Grimm, Hannibal, Haven, Homeland, Intruders, Legends, Lost Girl, NCIS LA, Night Shift, Once upon a Time, Orphan Black, Outlander, Penny Dreadful, Perception, Person of Interest, Reign, Ressurestion, Revenge, Rizzoli and Isles, Salem, Saving Hope, Scandal, Scorpion, Sleepy Hollow, Suits, Supernatural, Teen Wolf, The 100, The Blacklist, The Flash, The Following, The Good Wife, The Last Ship, The Leftovers, The Librarians, The Mentalist, The Strain, The Walking Dead, True Detective, Under The Dome, Vikings

Pokud by se počítaly i dokumenty, tak ještě Ancient Aliens, UFO Conspiracies a The Unexplained Files.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2015 / 21:39:27
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 1. 2015 / 21:48:29 (před 9 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Tak nakonec mi to nedalo a dovolil bych si taky přispět svou trochou do mlýna.

Agent Carter, Agents of Shield, American HS, Arrow, Beauty and the Beast, Black Mirror, Black Sails, Castle, Constantine, Continuum, Covert Affairs, Crossing Lines, DaVincis Demons, Defiance, Doctor Who, Dominion, Elementary, Extant, EyE Candy, Falling Skies, Forever, From Dusk Till Dawn, Game of Thrones, Gotham, Grimm, Hannibal, Haven, Homeland, Intruders, Legends, Lost Girl, NCIS LA, Night Shift, Once upon a Time, Orphan Black, Outlander, Penny Dreadful, Perception, Person of Interest, Reign, Ressurestion, Revenge, Rizzoli and Isles, Salem, Saving Hope, Scandal, Scorpion, Sleepy Hollow, Suits, Supernatural, Teen Wolf, The 100, The Blacklist, The Flash, The Following, The Good Wife, The Last Ship, The Leftovers, The Librarians, The Mentalist, The Strain, The Walking Dead, True Detective, Under The Dome, Vikings

Pokud by se počítaly i dokumenty, tak ještě Ancient Aliens, UFO Conspiracies a The Unexplained Files.

:D bez tých dokumentov si na tom rovnako ako ja, ak som dobre počítal, tak čo strašíš? :D vitaj medzi nami :))

@Pajky: zrejme hej :D naopak medzi komédiami sú zase v prevažnej väčšine V5-kové seriály(aspoň myslím), ale to by ma zrejme nezachránilo :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2015 / 21:50:16
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 1. 2015 / 21:53:43 (před 9 roky)
off

momentálně se mi to nechce vypisovat :D ale myslím, že těch třicet min. by se taky našlo ;)

Ride or Die
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
14. 1. 2015 / 21:56:10 (před 9 roky)
on
inekafe napsal(a):

:D bez tých dokumentov si na tom rovnako ako ja, ak som dobre počítal, tak čo strašíš? :D vitaj medzi nami :))

Těší mě, děkuji :D

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2015 / 21:56:25
ragelly
Boss přes články | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
14. 1. 2015 / 22:24:34 (před 9 roky)
off

Asi budu jediný magor... ale vede si někdo z vás statistiky, kolik toho odsleduje? :D Já mám rok rozdělený na období podle školy a sleduju, kolik toho sleduju :)))

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 1. 2015 / 22:24:46
Exie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
14. 1. 2015 / 22:50:22 (před 9 roky)
off

ragelly dobrá pomůcka... Tohle jsem také plánoval, ale vykašlal jsem se na to.

Ale "cg" těm, co sledují víc jak 30 seriálů. Já bych se v tom ztrácel..

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 1. 2015 / 23:32:19 (před 9 roky)
on

Momentálně sleduju 28 seriálů. Myslim, že se na serialzone docela hodim :D