Diskuzní fórum

Kolik seriálu pravidelně sledujete?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 10. 2016 / 22:48:07 (před 8 roky)
off

Stíhal jsem klidně i dvacet pravidelně najednou, teď většinou sjíždím maratonově jeden seriál, a pokud mě při hodnocení Novinky pod lupou něco zaujme, buď to hodím do fronty, nebo pokud to je echt dobrý, to sleduju souběžně s maratonem :D

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 10. 2016 / 18:02:29 (před 8 roky)
off

Niečo vyše stovky, ak som na nič nezabudol.
Nerátam samozrejme skončené a dopozerané seriály.
Z týchto mám tiež mnohé dopozerané, ale budú mať pokračovanie, tak som ich zaradil.
A možno k tomu ešte pribudne niečo z noviniek. Už určite viem, že nie tá ohavnosť zvaná MacGyver.

Orange is the New Black, Once Upon a Time, Marco Polo, Leftovers, Tyrant, Turn, Strain, Librarians, The 100, Scorpion, Scandal, Salem, Power, Killjoys, Dark Matter, Jonathan Strange & Mister Norrell, How to Get Away With Murder, Homeland, Hell On Wheels, Game of Thrones, Fargo, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Empire, 12 Monkeys, Madam Secretary, Murder In the First, Unbreakabel Kimmy Schmidt, Stitchers, Sense 8, Kingdom, Black Sails, Grimm, House of Cards, Humans, Man In the High Castle, Mr. Robot, Poldark, Ray Donovan, Rogue, The Big Bang Theory, Zoo, Walking Dead, Quantico, Into the Badlands, Shannara Chronicles, Wayward Pines, Ash vs Evil Dead, Blindspot, Colony, The Knick, Fuller House, Outsider, The Magicians, Fresh Of the Boat, Jericho, Shadowhunters, The Art of More, The Catch, Awkward, Bitten, Blacklist, From Dusk Till Dawn, Masters of Sex, Murdoch Mysteries, New Girl, Sleepy Hollow, Three Musketeers, Orphan Black, The Americans, Elementary, Sherlock, Last Man Standing, The Last Ship, Longmire, Ripper Street, Suits, Vikings, Switched At Birth, Shameless, Pretty Little Liars, Hap and Leonard, Timeless, Designated Survivor, Westworld, Ballers, Speechless, Van Helsing, Z Nation, Outlander, Lethal Weapon, Preacher, Good Place, The Night Of, Underground, American Crime, Wynnona Earp, Gotham, Lucifer, Miss Fishers, Peaky Blinders, Stranger Things, Wolf Creek, The Collection, Hooten and the Lady, Agents Of SHIELD, Black Mirror, Frankenstein Chronicles, Lucky Man, The Last Kingdom, Doctor Who.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 10. 2016 / 18:03:19
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 10. 2016 / 18:13:41 (před 8 roky)
on

Alias: Hustý :D Ještě že ty kabelovky mají zkrácené série :D

Alias
5. 10. 2016 / 20:28:03 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Alias: Hustý :D Ještě že ty kabelovky mají zkrácené série :D

Tak, tak. Tieto 10-15 dielne veci mi vyhovujú. Aj to šetrí čas, aj príbeh sa nevlečie. A 3, či 6 dielne minisérky je už len taký bonbónik :)

Toto je tak akurátne množstvo, aby som stíhal aj prácu, ženu, rodinu, knihy, hry a aj písať na jednu stránku.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 10. 2016 / 21:11:03 (před 8 roky)
off
Alias napsal(a):

Niečo vyše stovky, ak som na nič nezabudol.
Nerátam samozrejme skončené a dopozerané seriály.
Z týchto mám tiež mnohé dopozerané, ale budú mať pokračovanie, tak som ich zaradil.
A možno k tomu ešte pribudne niečo z noviniek. Už určite viem, že nie tá ohavnosť zvaná MacGyver.

Orange is the New Black, Once Upon a Time, Marco Polo, Leftovers, Tyrant, Turn, Strain, Librarians, The 100, Scorpion, Scandal, Salem, Power, Killjoys, Dark Matter, Jonathan Strange & Mister Norrell, How to Get Away With Murder, Homeland, Hell On Wheels, Game of Thrones, Fargo, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Empire, 12 Monkeys, Madam Secretary, Murder In the First, Unbreakabel Kimmy Schmidt, Stitchers, Sense 8, Kingdom, Black Sails, Grimm, House of Cards, Humans, Man In the High Castle, Mr. Robot, Poldark, Ray Donovan, Rogue, The Big Bang Theory, Zoo, Walking Dead, Quantico, Into the Badlands, Shannara Chronicles, Wayward Pines, Ash vs Evil Dead, Blindspot, Colony, The Knick, Fuller House, Outsider, The Magicians, Fresh Of the Boat, Jericho, Shadowhunters, The Art of More, The Catch, Awkward, Bitten, Blacklist, From Dusk Till Dawn, Masters of Sex, Murdoch Mysteries, New Girl, Sleepy Hollow, Three Musketeers, Orphan Black, The Americans, Elementary, Sherlock, Last Man Standing, The Last Ship, Longmire, Ripper Street, Suits, Vikings, Switched At Birth, Shameless, Pretty Little Liars, Hap and Leonard, Timeless, Designated Survivor, Westworld, Ballers, Speechless, Van Helsing, Z Nation, Outlander, Lethal Weapon, Preacher, Good Place, The Night Of, Underground, American Crime, Wynnona Earp, Gotham, Lucifer, Miss Fishers, Peaky Blinders, Stranger Things, Wolf Creek, The Collection, Hooten and the Lady, Agents Of SHIELD, Black Mirror, Frankenstein Chronicles, Lucky Man, The Last Kingdom, Doctor Who.
Alias napsal(a):

Toto je tak akurátne množstvo, aby som stíhal aj prácu, ženu, rodinu, knihy, hry a aj písať na jednu stránku.

Je mi to jasné - o spánku ani slovo! To je takový můj zlozvyk, že někdy i spím, a pak se divím, že mám ve watchlistu spoustu červených čísel :-D

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 10. 2016 / 21:37:02
Alias
5. 10. 2016 / 22:48:26 (před 8 roky)
off
Nira napsal(a):

Je mi to jasné - o spánku ani slovo! To je takový můj zlozvyk, že někdy i spím, a pak se divím, že mám ve watchlistu spoustu červených čísel :-D

Spánok nenávidím už od detstva. Spolu s prácou pripravujú človeka o väčšinu života. Žiaľ, ani bez jedného sa nezaobídeme.

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 11. 2016 / 13:35:52 (před 7 roky)
off

Já mám momentálně rozkoukáno okolo 30 seriálů a k tomu vždycky vyberu jeden pořádně dlouhý seriál,který dávám maratonem.

Dan
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 11. 2016 / 20:11:26 (před 7 roky)
off

Tak já na podzim jel jen 3 nové a 3 ukončené + piloty, od prosince už to vypadá na 21 běžících + zatím 10 novinek + 3 ještě z min. sezony, kterým už běží nová série....snad bude pořádná zima :)

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
2. 12. 2016 / 12:32:24 (před 7 roky)
off

Za mlada (16-24) som bol na tom podobne. Každý deň minimálne 3 seriály. To som bol ešte na gympli + výške. Teraz (26) už nepozerám seriály v pravidelných intervaloch alebo niekoľko súčasne. Strašne nerád čakám na nové časti kvôli zimným a letným prestávkam. Radšej si pozriem kompletne celý seriál. Ale ako som pozeral zoznam aktuálne vysielaných seriálov a pozeral ich pravidelne tak tiež by som mal nejakých 25+.

Ale, aby som za Vami nezaostával tak rozmýšľam, že si vyberiem 25-30 zrušených/ukončených seriálov a tie budem pravidelne každý týždeň pozerať - akoby to boli aktuálne vysielané seriály. Ale toľko na DVD/BD ešte nemám.

Wait for it...
Editováno: 2x | Naposledy: 2. 12. 2016 / 12:38:40
4/4
1234