Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Marie Koloszvaryova napsal(a):
Ahoj muze mi nekdo poradit jak spustit video?
Jestli je tím myšleno, jak si tady přehrávat seriály, tak nikdo.
https://www.serialzone.cz/web/faq/
Dobry den, chci se zeptat zda se na této stránce dá na seriály i koukat a popřípadě na jaké stránce najdu Seriál a jeho nejnovější díl s titulkami hned jak vyjde? Děkuji
zuzobeLLA napsal(a):
Dobry den, chci se zeptat zda se na této stránce dá na seriály i koukat a popřípadě na jaké stránce najdu Seriál a jeho nejnovější díl s titulkami hned jak vyjde? Děkuji
Nejde. Je to uvedené dokonce i hned při registraci.
Jen pro jistotu. Ani po registraci tu nejdou přehrávat seriály. Jsme jen databáze a fanouškovská základna plná informací o seriálech.
Ahoj,
pořád se tu ještě rozkoukávám a nějak mi není jasné, jak tu funguje hodnocení seriálů a jednotlivých epizod - chápu dobře, že u epizod jde vybrat jen mezi třemi možnostmi (líbilo/viděno/nelíbilo)? A co znamená to "viděno"? A má to nějaký vliv na hodnocení celého seriálu, nebo ten se hodnotí zvlášť na barevné procentní škále přímo u seriálu? A je někde možné i nějaké slovní hodnocení dojmů ze seriálu, nebo se to omezuje jen na % a palce?
A taky mi vrtá hlavou, jak dostat seriály do "dokoukaných". Původně jsem si myslela, že když zkouknu celý seriál, hodí se tam automaticky, ale to se nestalo (dokoukala jsem seriál Ochránce, odškrtla si závěrečnou epizodu a nic). Kde dělám chybu?
Předem děkuju za info,
Rebi
Rebi napsal(a):
Ahoj,
pořád se tu ještě rozkoukávám a nějak mi není jasné, jak tu funguje hodnocení seriálů a jednotlivých epizod - chápu dobře, že u epizod jde vybrat jen mezi třemi možnostmi (líbilo/viděno/nelíbilo)? A co znamená to "viděno"? A má to nějaký vliv na hodnocení celého seriálu, nebo ten se hodnotí zvlášť na barevné procentní škále přímo u seriálu?
Epizody mají palec nahoru/dolů a viděno, což je takové neutrální hodnocení, když si třeba nepamatuješ, jak se ti to líbilo, protože jsi to viděla dávno. Někteří to používají i jako neutrální hodnocení, každopádně viděno neovlivňuje hodnocení a slouží hlavně pro potřeby watchlistu a odškrtávání do statistik.
Rebi napsal(a):
A je někde možné i nějaké slovní hodnocení dojmů ze seriálu, nebo se to omezuje jen na % a palce?
Jasně. U každého seriálu jsou názory.
Rebi napsal(a):
A taky mi vrtá hlavou, jak dostat seriály do "dokoukaných". Původně jsem si myslela, že když zkouknu celý seriál, hodí se tam automaticky, ale to se nestalo (dokoukala jsem seriál Ochránce, odškrtla si závěrečnou epizodu a nic). Kde dělám chybu?
Předem děkuju za info,
Rebi
Do dokoukaných se dostávají seriály, které se považují za ukončené a jsou tak označené. Což u Ochránce ještě je trochu diskutabilní, jestli nevypotí další sérii.
Fruiko napsal(a):
Epizody mají palec nahoru/dolů a viděno, což je takové neutrální hodnocení, když si třeba nepamatuješ, jak se ti to líbilo, protože jsi to viděla dávno. Někteří to používají i jako neutrální hodnocení, každopádně viděno neovlivňuje hodnocení a slouží hlavně pro potřeby watchlistu a odškrtávání do statistik.
Pořád říkám, že u toho líbilo/neutrál/nelíbilo by se mi hodily ještě dvě kategorie navíc: Líbilo moc, a Absolutní hrůza ;) (protože ke každé kategorii bych pár epizod měla :D).