Diskuzní fórum

Jaký máte názor na seriál The 100

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
19. 1. 2015 / 16:52:56 (před 9 roky)
off

Dobré odpoledne,
chci se vás zeptat, jaký máte názor na seriál The 100 od CW, co jsem jen zahlídl, tak se sotva drží a není jisté, zda ho neodrížnou po 2 sérii, ba naopak obnovili druhou sérii.
Nechci si něco rozjíždět, co zkončí někde uprostřed, ale zda ten seriál má šanci do budoucna...
Tématika toho seriálů mi vyhovuje..

Děkuji za odpovědi.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 1. 2015 / 16:53:32
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 1. 2015 / 20:26:29 (před 9 roky)
off

Ahoj, můj šálek kávy to není, dívám se jen proto, abych věděla, jak to skončí. :D
Pokud ti tématika vyhovuje, riskni to. :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 1. 2015 / 22:49:37 (před 9 roky)
off
Weddy napsal(a):

Dobré odpoledne,
chci se vás zeptat, jaký máte názor na seriál The 100 od CW, co jsem jen zahlídl, tak se sotva drží a není jisté, zda ho neodrížnou po 2 sérii, ba naopak obnovili druhou sérii.
Nechci si něco rozjíždět, co zkončí někde uprostřed, ale zda ten seriál má šanci do budoucna...
Tématika toho seriálů mi vyhovuje..

Děkuji za odpovědi.

Seriál už objednali. Řeknu ti to tak, tenhle seriál bude vždycky končit řadu cliffhangerem, to je jasné, ale už dostal 3. řadu. Podle toho a zkušenostma se CW bych řekla, že už se dostali do bodu, kdy zrušení dostanou hlášené včas, aby ho ukončili.

J-Hope 정호석
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 12. 2015 / 18:52:55 (před 8 roky)
off

Rozhodně to zkus. Je to skvělý seriál a úplně mě chytl. A trailer 3. série vypadá taky zajímavě.