Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
U mě už je to v pořádku...přihlásila jsem se u přítele a ten má AdBlock a někde jsem četla něco o ,,karanténě'' tak to asi bylo tím ;-) po pár dnech to zase funguje :-)
Mě to teda dneska taky nefunguje a adblock taky nemám.
To já Adblock nějakou dobu měla... ale asi před týdnem jsem ho odstranila a asi dva-tři dny na to se mi taky kredity přestaly přičítat. Asi se Evil rozzlobil, že jsem ho nechala zmizet :D
díky za nic a za nepomoc...
Pořád to u tebe detekuje adblock. Zkus si smazat cookies.
Mám stejný "problém". Už asi tak 10 dní. Nepřipsala se mi ani trofej (pokud se ještě dává za uhodnutou postergame po první nápovědě). Přiznám se, že adblock používám, dr. Evila bohužel vidím.
Nevada napsal(a):
Mám stejný "problém". Už asi tak 10 dní. Nepřipsala se mi ani trofej (pokud se ještě dává za uhodnutou postergame po první nápovědě). Přiznám se, že adblock používám, dr. Evila bohužel vidím.
Na trofeje to vliv nemá.
Fruiko napsal(a):
Na trofeje to vliv nemá.
A ty kredity jsou trestem za adblock. Natvrdo? Nešlo by používání vykoupit nějakým bakšišem na provoz? :)
Za adblock nejsou kredity? :D tak jo :)
A to je tak těžký si na SZ ten adblock vypnout? Taky ho všude jinde používám, jen na SZ a svých webech ho mám vypnutej. :D Navíc existuje giftshop a následné vypnutí boční a horní reklamy, pro autorizované překladatele s velkou slevou... :))