Diskuzní fórum

Kredity...

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 1. 2015 / 21:45:59 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

A to je tak těžký si na SZ ten adblock vypnout?

Je :))

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 1. 2015 / 22:28:22 (před 9 roky)
off
Nevada napsal(a):

Je :))

Tak asi nebudou kredity. :D

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 1. 2015 / 22:59:10 (před 9 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Tak asi nebudou kredity. :D

S tím se holt budu muset smířit :)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 1. 2015 / 23:04:39
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 1. 2015 / 23:09:15 (před 9 roky)
off
Nevada napsal(a):

A ty kredity jsou trestem za adblock. Natvrdo? Nešlo by používání vykoupit nějakým bakšišem na provoz? :)

Spíš jsou kredity odměna za podporu.
Bakšiš by šel, ale je to problém daňově.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 1. 2015 / 00:06:45 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

A to je tak těžký si na SZ ten adblock vypnout? Taky ho všude jinde používám, jen na SZ a svých webech ho mám vypnutej. :D Navíc existuje giftshop a následné vypnutí boční a horní reklamy, pro autorizované překladatele s velkou slevou... :))

Ehm...a proč mi to píše slevu, i když nic nepřekládám? :D Ne, že by mi sleva na 15 kreditů vadila...:)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
26. 1. 2015 / 00:09:13 (před 9 roky)
off
reallyreallychildish napsal(a):

Ehm...a proč mi to píše slevu, i když nic nepřekládám? :D Ne, že by mi sleva na 15 kreditů vadila...:)

Protože jsi redaktor. Moje narážka na překládání směřovala na Nevadu, která s Tomem překládá Good Wife.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Nutrity
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
26. 1. 2015 / 00:28:42 (před 9 roky)
off

Nu.. vypnula jsem ho před pár dny a nic, ale tak max budu bez kreditů... ono to stejně mé chození na SZ nezmění :))

Run. Run, you clever boy. And remember!
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 1. 2015 / 10:30:29 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Protože jsi redaktor. Moje narážka na překládání směřovala na Nevadu, která s Tomem překládá Good Wife.

Aha. Dík za objasnění. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
26. 1. 2015 / 11:42:01 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Spíš jsou kredity odměna za podporu.

Mám z toho lehce rozpačitý dojem. Chápu, že provoz webu něco stojí a vaše rozhodnutí respektuji, ale aplikovat to i na překladatele, potažmo korektory, kteří svou prací pomáhají vytvářet obsah tohoto webu, mi nepřijde příliš fér.

Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 1. 2015 / 12:12:59 (před 9 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Mám z toho lehce rozpačitý dojem. Chápu, že provoz webu něco stojí a vaše rozhodnutí respektuji, ale aplikovat to i na překladatele, potažmo korektory, kteří svou prací pomáhají vytvářet obsah tohoto webu, mi nepřijde příliš fér.

Zas jak už bylo psané, tak v giftshopu jde za 15 kreditů vypnout jak horní, tak boční reklama, pokud s tím má někdo velký problém. :) Já nevím, mně to nepřijde jako něco divného ani složitého... Jestli o ty kredity tolik stojím, tak si snad ten adblock umím vypnout (a pak si zapnout třeba ten balíček z giftshopu). Dle mého vcelku jednoduché řešení. :)