Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Furiant napsal(a):
A to je tak těžký si na SZ ten adblock vypnout?
Je :))
Nevada napsal(a):
Je :))
Tak asi nebudou kredity. :D
Veruuuu napsal(a):
Tak asi nebudou kredity. :D
S tím se holt budu muset smířit :)
Nevada napsal(a):
A ty kredity jsou trestem za adblock. Natvrdo? Nešlo by používání vykoupit nějakým bakšišem na provoz? :)
Spíš jsou kredity odměna za podporu.
Bakšiš by šel, ale je to problém daňově.
Furiant napsal(a):
A to je tak těžký si na SZ ten adblock vypnout? Taky ho všude jinde používám, jen na SZ a svých webech ho mám vypnutej. :D Navíc existuje giftshop a následné vypnutí boční a horní reklamy, pro autorizované překladatele s velkou slevou... :))
Ehm...a proč mi to píše slevu, i když nic nepřekládám? :D Ne, že by mi sleva na 15 kreditů vadila...:)
reallyreallychildish napsal(a):
Ehm...a proč mi to píše slevu, i když nic nepřekládám? :D Ne, že by mi sleva na 15 kreditů vadila...:)
Protože jsi redaktor. Moje narážka na překládání směřovala na Nevadu, která s Tomem překládá Good Wife.
Nu.. vypnula jsem ho před pár dny a nic, ale tak max budu bez kreditů... ono to stejně mé chození na SZ nezmění :))
Furiant napsal(a):
Protože jsi redaktor. Moje narážka na překládání směřovala na Nevadu, která s Tomem překládá Good Wife.
Aha. Dík za objasnění. :)
Fruiko napsal(a):
Spíš jsou kredity odměna za podporu.
Mám z toho lehce rozpačitý dojem. Chápu, že provoz webu něco stojí a vaše rozhodnutí respektuji, ale aplikovat to i na překladatele, potažmo korektory, kteří svou prací pomáhají vytvářet obsah tohoto webu, mi nepřijde příliš fér.
_karel_ napsal(a):
Mám z toho lehce rozpačitý dojem. Chápu, že provoz webu něco stojí a vaše rozhodnutí respektuji, ale aplikovat to i na překladatele, potažmo korektory, kteří svou prací pomáhají vytvářet obsah tohoto webu, mi nepřijde příliš fér.
Zas jak už bylo psané, tak v giftshopu jde za 15 kreditů vypnout jak horní, tak boční reklama, pokud s tím má někdo velký problém. :) Já nevím, mně to nepřijde jako něco divného ani složitého... Jestli o ty kredity tolik stojím, tak si snad ten adblock umím vypnout (a pak si zapnout třeba ten balíček z giftshopu). Dle mého vcelku jednoduché řešení. :)