Diskuzní fórum

Kredity...

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
26. 1. 2015 / 12:13:07 (před 9 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Mám z toho lehce rozpačitý dojem. Chápu, že provoz webu něco stojí a vaše rozhodnutí respektuji, ale aplikovat to i na překladatele, potažmo korektory, kteří svou prací pomáhají vytvářet obsah tohoto webu, mi nepřijde příliš fér.

Ale tak překladatelé i korektoři snad mají za titulky kredity, ne? A pak velkou slevu na měsíční vypnutí reklam, pokud jsou autorizováni. Ta jedna zbývající čtvercová reklama nikoho nezabije. Nevím, no, ale nepřijde mi zase takovej problém zrovna pro to SZ ten adblock vypnout, přihlašovat se tu každý den a získavat za to pak i 7 kreditů denně. Což potom pro vypnutí boční a horní reklamy se slevou jsou 2 dny + 1 kredit.
Někteří z toho děláte šílený haló, přitom tady není co řešit. Chcete kredity za přihlášení, tedy naprosto za nic? Vypněte si klidně jen pro SZ adblock. Tečka.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
26. 1. 2015 / 12:38:47 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Někteří z toho děláte šílený haló, přitom tady není co řešit.

A přitom jsme neudělali nic drastickýho. Web všem funguje, za všechny tvůrčí činnosti jsou kredity dál pro všechny beze změn, jen za to přihlášení jsou jen pro ty bez adblocku (což je logické - kredity se uplaťnují v giftshopu, který je sponzorován z reklamy - bez reklamy není z čeho sponzorovat - proto je bonus za přihlášení [tedy jak vtipně Furiant poznamenal za nic] jen pro ty, kdo se na jeho zajištění nepřímo podílí).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
26. 1. 2015 / 12:59:37 (před 9 roky)
off
Veruuuu napsal(a):

Zas jak už bylo psané, tak v giftshopu jde za 15 kreditů vypnout jak horní, tak boční reklama, pokud s tím má někdo velký problém. :)

Koupit si vypnutí reklamy umím a AdB tady nepoužívám. Mířil jsem jinam.

Furiant napsal(a):

Někteří z toho děláte šílený haló, přitom tady není co řešit.

Nevěděl jsem, že vyjádření názoru znamená "dělat šílený haló".

Fruiko napsal(a):

Web všem funguje, za všechny tvůrčí činnosti jsou kredity dál pro všechny beze změn, jen za to přihlášení jsou jen pro ty bez adblocku (což je logické - kredity se uplaťnují v giftshopu, který je sponzorován z reklamy - bez reklamy není z čeho sponzorovat - proto je bonus za přihlášení [tedy jak vtipně Furiant poznamenal za nic] jen pro ty, kdo se na jeho zajištění nepřímo podílí).

Tak to jo, to mi nedošlo.

Furiant
26. 1. 2015 / 13:05:54 (před 9 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Nevěděl jsem, že vyjádření názoru znamená "dělat šílený haló".

No mně celá tahle diskuze přijde jako dělání z komára velblouda. :)) Navíc jsem se tu už o tom giftshopu a velké slevě pro překladatele zmiňoval, čímž považuju tvůj názor o neférovosti právě pro ně za blbost, když jsou oproti ostatním (obyčejným) uživatelům zvýhodněni.

Edit: Teď to nemyslím nijak zle, když hodně z vás z cwzone znám, ale nedá mi to... máte na cwzone nastaveno, že překladatelům se reklama nezobrazuje? :))

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2015 / 13:10:25
_karel_
26. 1. 2015 / 13:59:04 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Edit: Teď to nemyslím nijak zle, když hodně z vás z cwzone znám, ale nedá mi to... máte na cwzone nastaveno, že překladatelům se reklama nezobrazuje? :))

To nevím, do "zákulisí" nevidím. Nicméně nechápu tak úplně, proč se na to ptáš. Já jsem nepsal o zobrazování či nezobrazování reklamy pro překladatele, ale o kreditech.
Ale necháme toho, napsal jsem svůj názor, ty ho máš za blbost. A tak to má byť, bo od toho je diskuse. ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2015 / 13:59:44
Furiant
26. 1. 2015 / 14:13:05 (před 9 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Přiznám se, že tento dotaz nechápu.

Edit: A nemyslím to jako provokaci, vážně nechápu kam míříš, v souvislosti s tím, co jsem psal v původním názoru.

No psal jsi, že ti nepřijde moc fér, že překladatelé, kteří mají adblock a mají tak zkázáno zobrazovaní reklam, nedostávají potom za přihlášení kredity (když samozřejmě mají kredity za titulky a pak velkou slevu na vypnutí reklamy). Tak mě zajímalo, jestli máte na cwzone nějaké "ústupky" (to je asi blbé slovo, ale nějak mě nenapadá, jak to napsat jinak) překladatelům ohledně reklamy, tedy třeba tak, že se jim automaticky po přihlášení nezobrazuje žádná reklama. Tedy přijde ti fér, že na překladatelském webu typu cwzone se reklamy zobrazují i překladatelům, tedy těm, kteří svou prací pomáhají vytvářet obsah webu, jak jsi psal ohledně SZ? :))

Edit: No, napsal jsem to dřív, než jsi upravil svůj příspěvek... :D Jasný, necháme toho, no hard feelings... :o)

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2015 / 14:14:52
_karel_
26. 1. 2015 / 14:21:44 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Edit: No, napsal jsem to dřív, než jsi upravil svůj příspěvek... :D Jasný, necháme toho, no hard feelings... :o)

Jo, no, sorry. Peace. :D

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 1. 2015 / 20:28:46 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Protože jsi redaktor. Moje narážka na překládání směřovala na Nevadu, která s Tomem překládá Good Wife.

Mno, překládá Tom, já mu do toho při korekcích jen kecám :)) Ale to je vedlejší.
Hm, chtěla jsem napsat, že tady ani překladatelský účet nemám, ale teď koukám, že se mi to v profilu objevilo.
Netušíte někdo jak dlouho to tam je? Já si toho všimla až dnes (ale řekla bych, že moc dlouho ne) :)

Veruuuu napsal(a):

Zas jak už bylo psané, tak v giftshopu jde za 15 kreditů vypnout jak horní, tak boční reklama, pokud s tím má někdo velký problém. :) Já nevím, mně to nepřijde jako něco divného ani složitého... Jestli o ty kredity tolik stojím, tak si snad ten adblock umím vypnout (a pak si zapnout třeba ten balíček z giftshopu). Dle mého vcelku jednoduché řešení. :)

Když mně to přijde poněkud padlé na hlavu, abych sbírala kredity (v podstatě) jen proto, abych je vzápětí vyměňovala za potlačení reklamy. Když přitom reklamu potlačenou mám s tím, že za to nedostanu kredity :)

Nenávidím reklamy obecně, webové obzvlášť. Nehledě na to, že občas se stane, že kvůli nějaké reklamě čeká stránka na odezvu jejich webu (dlouho se načítá). Ano, je to čistě můj osobní problém. Nic proti serialzone, mám tenhle web ráda, ale v téhle fázi dávám přednost webu bez reklam před sbíráním kreditů, které stejně nejspíš jinak nevyužiju. Dala bych přednost třeba nějakému finančnímu příspěvku na provoz. Nejsem nijak aktivním sběratelem, nedělám to pro odměny, je to spíš pro zpestření a zábavu.
Víc jsem se lekla absence těch trofejí. Čekala, že by nějaká mohla přiskočit za 2 roky přihlašování v řadě a za postergame. Ale jak jsem psala předtím, netuším, jestli se za tohle trofeje ještě dávají. Asi ne, protože Fruiko psal, že to na trofeje tohle vliv nemá. K tomuhle směřoval můj původní dotaz. Nechtěla jsem fňukat nad tím, že nedostávám kredity. Jestli to tak bylo pochopeno, tak se omlouvám.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 2. 2015 / 14:45:30 (před 9 roky)
off

No ja som nejak zmätená. Ja síce mám Ad Block ale od začiatku jak mi prvý raz naskočil Dr. Evil som ho vypla na Serialzone. Dokonca som aj cookies už premazala a stále ak sa prihlásim cez pc tak mi neprirátava kredit.

Kia Kaha
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
27. 2. 2015 / 10:36:06 (před 9 roky)
off

Já AD block nemám a taky mi to přestalo připisovat kredity, tak nevím čím to je

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky