Diskuzní fórum

Ztracená trofej - možná chyba

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

radioaktivni.wewerka
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 1. 2015 / 19:29:37 (před 9 roky)
off

Nejsem si jistá zda se opravdu jedná o chybu, ale jedná se o aktuální ztracenou trofej, která se nalézá v žánru reality-show. V tomto žánru jsem ji ani já ani například phoboska nenašla. Zkoušela jsem ji hledat v Mozille i v google chrome. Nestalo se mi to poprvé, tak prosím kdyžtak o info kde by mohla být chyba, jestli v prohlížeči, nebo v označení žánru reality-show, když v žánrech seriálů je Realityshow. Děkuji moc za info

drevokocúr z chernobylu
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
28. 1. 2015 / 19:32:27 (před 9 roky)
off
radioaktivni.wewerka napsal(a):

Nejsem si jistá zda se opravdu jedná o chybu, ale jedná se o aktuální ztracenou trofej, která se nalézá v žánru reality-show. V tomto žánru jsem ji ani já ani například phoboska nenašla. Zkoušela jsem ji hledat v Mozille i v google chrome. Nestalo se mi to poprvé, tak prosím kdyžtak o info kde by mohla být chyba, jestli v prohlížeči, nebo v označení žánru reality-show, když v žánrech seriálů je Realityshow. Děkuji moc za info

Jo, je to blbě označený.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
28. 1. 2015 / 19:38:15 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jo, je to blbě označený.

Hm, to nám veľmi nepomohlo :D Tak idem hľadať ďalej.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
28. 1. 2015 / 23:54:48 (před 9 roky)
off

No... to je ale blbej vtip :/

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 12. 2016 / 23:42:12 (před 7 roky)
off

Nevím, či si to někdo přečte, ale zkusím to. Momentálně se píše, že je trofej v krátkometrážních seriálech. Jelikož jich není moc, dala jsem si tu práci a poctivě jeden po druhém prošla. Ale trofej nikde (adblock mám vypnutý). Kde by mohla být chyba?

Edit: Ještě dodatek, ve chvíli kdy jsem to doprohledala, tak ještě nebyla nalezena. Teď mi to ale píše, že ji někdo přesně v tom žánru nalezl. Jenže mě se tam nezobrazila. Viz má předchozí otázka - kde by asi tak mohla být chyba?

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2016 / 23:44:45
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
10. 12. 2016 / 23:45:49 (před 7 roky)
off
Marťa napsal(a):

Nevím, či si to někdo přečte, ale zkusím to. Momentálně se píše, že je trofej v krátkometrážních seriálech. Jelikož jich není moc, dala jsem si tu práci a poctivě jeden po druhém prošla. Ale trofej nikde (adblock mám vypnutý). Kde by mohla být chyba?

Edit: Ještě dodatek, ve chvíli kdy jsem to doprohledala, tak ještě nebyla nalezena. Teď mi to ale píše, že ji někdo přesně v tom žánru nalezl. Jenže mě se tam nezobrazila. Viz má předchozí otázka - kde by asi tak mohla být chyba?

Čmajzla ti ji phoboska :).

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 12. 2016 / 23:46:04
Nyx
10. 12. 2016 / 23:55:25 (před 7 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Čmajzla ti ji phoboska :).

Hell yeah :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nyx
10. 12. 2016 / 23:56:59 (před 7 roky)
off
Marťa napsal(a):

Možno by nabudúce pomohlo, si aktualizovať tak každé 2-3 minútky záložku Soutěže a hry, lebo tebe to síce môže ukazovať, že trofej sa ešte nenašla, ale v skutočnosti je už nájdená.

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 12. 2016 / 00:16:29 (před 7 roky)
off
phoboska napsal(a):

Možno by nabudúce pomohlo, si aktualizovať tak každé 2-3 minútky záložku Soutěže a hry, lebo tebe to síce môže ukazovať, že trofej sa ešte nenašla, ale v skutočnosti je už nájdená.

To dělám vždycky. Abych zbytečně nehledala, když už by byla najitá ;-) Ale ne, tys ji našla až v době, kdy už jsem měla všechny seriály projité a snažila se přijít na problém, proč se mi nezobrazila. Jelikož jsem na nic nepřišla, hodila jsem to sem :-)

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Nyx
11. 12. 2016 / 00:40:10 (před 7 roky)
off
Marťa napsal(a):

To dělám vždycky. Abych zbytečně nehledala, když už by byla najitá ;-) Ale ne, tys ji našla až v době, kdy už jsem měla všechny seriály projité a snažila se přijít na problém, proč se mi nezobrazila. Jelikož jsem na nic nepřišla, hodila jsem to sem :-)

To sa už párkrát stalo aj mne, ale napokon som zistila, že to preto, lebo som proste ten seriál náhodou preskočila. Podľa mňa v tom netreba hľadať niečo viac ;)

1/2
12