Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím
Nemohli by jste prosím do databáze seriálů vložit seriály vysílané na internetové televizi Stream.cz? Je tam pár pořadů, které stojí za shlédnutí a určitě by se mi líbila možnost přidat si je do watchlistu zde na seriálech.
JohnDarks napsal(a):
Zdravím
Nemohli by jste prosím do databáze seriálů vložit seriály vysílané na internetové televizi Stream.cz? Je tam pár pořadů, které stojí za shlédnutí a určitě by se mi líbila možnost přidat si je do watchlistu zde na seriálech.
Nějaké pořady ze streamu tu už jsou Peklo na talíři, Jídlo s.r.o., Hudební masakry a Život v luxusu a co ti tu chybí, dej do požadavků na doplnění seriálu odkaz
JohnDarks napsal(a):
Zdravím
Dej je do požadavků a já ti je přidám. Problém je v tom, že by to pak chtělo někoho, kdo by ty seriály sledoval a pomáhal s jejich údržbou. Aby tu jen nezely prázdnotou. Takže, pokud máš zájem mi s nimi pomoct...