Diskuzní fórum

Stream.cz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

JohnDarks
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 3. 2015 / 16:54:30 (před 9 roky)
off

Zdravím
Nemohli by jste prosím do databáze seriálů vložit seriály vysílané na internetové televizi Stream.cz? Je tam pár pořadů, které stojí za shlédnutí a určitě by se mi líbila možnost přidat si je do watchlistu zde na seriálech.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
16. 3. 2015 / 19:07:34 (před 9 roky)
off
JohnDarks napsal(a):

Zdravím
Nemohli by jste prosím do databáze seriálů vložit seriály vysílané na internetové televizi Stream.cz? Je tam pár pořadů, které stojí za shlédnutí a určitě by se mi líbila možnost přidat si je do watchlistu zde na seriálech.

Nějaké pořady ze streamu tu už jsou Peklo na talíři, Jídlo s.r.o., Hudební masakry a Život v luxusu a co ti tu chybí, dej do požadavků na doplnění seriálu odkaz

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 3. 2015 / 19:09:01
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
16. 3. 2015 / 19:26:16 (před 9 roky)
off
JohnDarks napsal(a):

Zdravím

Dej je do požadavků a já ti je přidám. Problém je v tom, že by to pak chtělo někoho, kdo by ty seriály sledoval a pomáhal s jejich údržbou. Aby tu jen nezely prázdnotou. Takže, pokud máš zájem mi s nimi pomoct...

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.