Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
teraxa napsal(a):
Kariéra, přítelkyně, pořad. Nedokáže se věnovat všemu.
A máme tu vítěze :D.
@ševča v pohodě, jen jsem čekala, že to někdo vědět bude, když je TBBT tak populární. A nechtěla jsem to tu brzdit, protože tu denně nejsem, takže mi to i zapadne a zapomenu.
Ok, tak nějakou tu slavnou klasiku.
Proč se Hawkey zbláznil, když korejská žena udusila kuře v autobusu z pláže?
teraxa napsal(a):
Ok, tak nějakou tu slavnou klasiku.
Proč se Hawkey zbláznil, když korejská žena udusila kuře v autobusu z pláže?
Hawkeye si původně myslel, že ta žena udusila kuře, které neustále pípalo, ale později si vzpomněl, že ve skutečnosti to plakalo dítě, které žena udusila proto, že jí Hawkeye požádal, aby to dítě utišila.
Aspoň myslim, že to tak nějak bylo, přecejenom to je doba, co jsem MASH naposled viděla :D
weverka2 napsal(a):
Hawkeye si původně myslel, že ta žena udusila kuře, které neustále pípalo, ale později si vzpomněl, že ve skutečnosti to plakalo dítě, které žena udusila proto, že jí Hawkeye požádal, aby to dítě utišila.
Aspoň myslim, že to tak nějak bylo, přecejenom to je doba, co jsem MASH naposled viděla :D
Bingo, je to tak! Skrývali se před vojáky :) Absolutně dojemný závěr celého seriálu :)
Jaké je pravé jméno Angely Montenegro?
Pookie Noodlin Pearly-Gates Gibbons :).
MountainLionet napsal(a):
Pookie Noodlin Pearly-Gates Gibbons :).
ano :)
Jakou další schopnost/přednost/dovednost má kromě precizní střelby z luku Arrow?
MountainLionet napsal(a):
Jakou další schopnost/přednost/dovednost má kromě precizní střelby z luku Arrow?
Lámat někomu vaz ručně? :D
Bojový umění?