Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
Nezapomněl jsi, na co se ptáš?
Nezapoměl :) tato nápověda vás musí dovést k tomu odkud Davis věděl o schopnosti Tru
Nápověda: Práce Truiny matky
FaNTa napsal(a):
Nápověda: Práce Truiny matky
Davis znal matku Tru, věděl o jejím daru a tak si domyslel ze situací s Tru že jej má taky
Jessica Angell napsal(a):
Davis znal matku Tru, věděl o jejím daru a tak si domyslel ze situací s Tru že jej má taky
Ano. Ještě Dodám Tru pracovala ve stejné Márnici jako její matka
je to tvoje
V seriálu Power Rangers SPD je podle modrého strážce on sám synem bývalého červeného strážce. Kterého? ( jde opravdu o to hledat/ vědět ne uvažovat logicky, protože to časově nesedí)
Nemá se používat logika. Ale mám n tebe dotaz a možnou odpověď. Nepřechází schopnosti z Otce na syna ? Tzn Z červenýho se stane zase červený ne modrý ?? A myslím Přímí potomek prvního ?
Já jsem teda tenhle seriál neviděla asi od svých 6, ale co si pamatuju, tak žádné přecházení schopností nebylo. V těch dílech 3 strážci odjeli, tak je nahradili jiní 3, se kterými se skamarádili. Žádná genetika v tom nehrála roli.
Já jsem to právě taky ranec dlouho neviděl. Právě proto se ptám :D
FaNTa napsal(a):
Nemá se používat logika. Ale mám n tebe dotaz a možnou odpověď. Nepřechází schopnosti z Otce na syna ? Tzn Z červenýho se stane zase červený ne modrý ?? A myslím Přímí potomek prvního ?
Záleží na mytologii seriálu..u Samurai tomu tak opravdu je, schopnosti přecházejí z Generace na generaci..u SPD ale jen civilní, genetické ale to s tím nemá nic společného..jinak jsou tam jen dvě možnosti,ale podle mě to časově ani tak moc nesedí ale tím že SPD je už série od Disneyho, a ten o kterém je řeč byl v sérii od SABAN tak tam není konkrétně řečeno ale náznak je tam velký..Postava modrého strážce se dívá na fotku svého otce v červené uniformě, navíc má helmu..podle fotky jde poznat o koho zhruba jde
ševča napsal(a):
Já jsem teda tenhle seriál neviděla asi od svých 6, ale co si pamatuju, tak žádné přecházení schopností nebylo. V těch dílech 3 strážci odjeli, tak je nahradili jiní 3, se kterými se skamarádili. Žádná genetika v tom nehrála roli.
Nejde o postavu z prvních asi 4 řad seriálu, ale série ve které údajně otec bojoval patřila SABAN a matka byla také jednou z postav v sérii, hodně důležitá