Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
FaNTa napsal(a):
Ano. Sice to neni to co jsem chtěl tak to napíšu já. Paige byla jako v hypnóze. Zdroj jí chtěl donutit přivolat Shanovo srdce a tak se měla stát Paige "zlou"
To máš z toho, že pokládáš složité otázky. Když to má být jednoznačné, musí být odpověd jednoduchá, základní. Pak ti to těžko někdo řekne přesně, jak chceš.
Jakou valentýnku dá slečna Fajn panu Sheffieldovi? (The Nanny/Chůva k pohledání)
teraxa napsal(a):
Jakou valentýnku dá slečna Fajn panu Sheffieldovi? (The Nanny/Chůva k pohledání)
Velký billboard...
Nápis na billboard
ševča napsal(a):
To máš z toho, že pokládáš složité otázky. Když to má být jednoznačné, musí být odpověd jednoduchá, základní. Pak ti to těžko někdo řekne přesně, jak chceš.
Já hlavně chtěl vědět co měla udělat a koho. Nepotřeboval jsem vědět jak to udělala.
Drunk_Queen napsal(a):
Velký billboard...
Ano :)
Tak rychlovka: Kam chce jít Eve na univerzitu?
a serial ?? postav s jmenem Eve je dost
To měla být první nápověda, protože pak už ani není co. Pokud seriál sledujete, víte. Ale dobře. Last man standing.
Není to ta Michiganská universita ?