Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
FaNTa napsal(a):
Ano :)
Je to tvoje ;)
Fakt jo :D?
Proč se v Nickovi probudil Grimm v tom určitém věku?
Nebyl hlavním důvodem smrt jeho tety ? Nebo to, že nikdy dříve nepotkal Hexenbiest? Myslím to tak, že jeho první Wesen byla Adalind. Jinak si už fakt nepamatuju přesný důvod. :D //takže tu střílím na slepo//
FaNTa napsal(a):
Nebyl hlavním důvodem smrt jeho tety ? Nebo to, že nikdy dříve nepotkal Hexenbiest? Myslím to tak, že jeho první Wesen byla Adalind. Jinak si už fakt nepamatuju přesný důvod. :D //takže tu střílím na slepo//
Uznám ti to. Teta mu to vysvětlovala tak, že se to jaksi dědí. Vzhledem k tomu, že ona umírá, postupně to přechází na něj. Přiznám se, že mě zajímalo, jestli si to někdo pamatuje, a proto jsem to dala. Bylo totiž naznačeno, že ona to vlastně dostala po smrti své sestry. Kdo sleduje, ví, že na tenhle princip už zapomněli.
Nemusela si mi to uznávat :) Já Grimma sleduju, ale toto si fakt už nepamatuju :)
Takže lehké moje zadání
Z jakého světa pochází Krevlornswath „Lorne“ ?
FaNTa napsal(a):
Nemusela si mi to uznávat :) Já Grimma sleduju, ale toto si fakt už nepamatuju :)
Vědel jsi, že to souvisí se smrtí jeho tety. To je dost blízko a blíž by se asi nikdo nedostal.
FaNTa napsal(a):
Takže lehké moje zadání
Z jakého světa pochází Krevlornswath „Lorne“ ?
Pylea? snad to píšu správně :D
Pylei, ale uznám ti to ;)
Tak díky.A ted otázka.
Co prokazuje že Gannicus není otrok ale svobodný člověk?
Meč?