Diskuzní fórum

Seriálové otázky

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Karel Štencl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 1. 2016 / 19:13:38 (před 8 roky)
off

Jak se poznal Sheldon Cooper s Amy Farrah Fowlerovou ?

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 1. 2016 / 19:16:48 (před 8 roky)
off
Karel Štencl napsal(a):

Jak se poznal Sheldon Cooper s Amy Farrah Fowlerovou ?

Přes seznamku

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Karel Štencl
3. 1. 2016 / 19:24:25 (před 8 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Přes seznamku

jop:)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 1. 2016 / 19:25:36 (před 8 roky)
off

Kdo byl v Červeném trpaslíkovi Velký úchyl?

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Idril
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
4. 2. 2016 / 13:23:37 (před 8 roky)
off

Nějaká nápověda nebo jiná otázka? :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 2. 2016 / 14:12:31 (před 8 roky)
off
Barbora.orlikova napsal(a):

Ahoj. Mám dotaz. Reign ukončilo po 10 díle 3 sérii ? Nebo pokračuje dále? Nejsou totiž vypsané další díly ?

To sem ale vůbec nepatří.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
4. 2. 2016 / 20:31:35 (před 8 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Kdo byl v Červeném trpaslíkovi Velký úchyl?

Nebude to Rimmer?

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 2. 2016 / 15:04:21 (před 8 roky)
off

V Červeném trpaslíkovi bylo Velký úchyl monstrum, žijící v Rimmerově hlavě, respektive ztělesnění Arnoldova sebepohrdání, které se stalo hmotným, protože byl Rimmer na psychoměsíci, který okopíroval jeho duši a vytvořil z ní celou krajinu na svém povrchu. Jak řekl Kryton, když se s Listerem a Kocourem vydal zachránit Rimmera z onoho psychoměsíce: "Jsme v podstatě uvnitř duše pana Rimmera."

A protože vím, že mám pravdu (tu epizodu jsem viděl včera), a navíc už rozhodně uplynula doba na odpověď (24 hodin), tak tady je nové zadání:
Když v seriálu Prehistorický park přivezou Nigel a jeho tým do parku obřího krokodýla Deinosucha, jistý tvor vleze pod plachtu na korbě Nigelova auta a tak se jako černý pasažér také dostane do parku, kde následně způsobí povyk. Který pravěký tvor to byl?

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Karel Štencl
25. 2. 2016 / 17:58:20 (před 8 roky)
off
The Doctor from The TARDIS napsal(a):

V Červeném trpaslíkovi bylo Velký úchyl monstrum, žijící v Rimmerově hlavě, respektive ztělesnění Arnoldova sebepohrdání, které se stalo hmotným, protože byl Rimmer na psychoměsíci, který okopíroval jeho duši a vytvořil z ní celou krajinu na svém povrchu. Jak řekl Kryton, když se s Listerem a Kocourem vydal zachránit Rimmera z onoho psychoměsíce: "Jsme v podstatě uvnitř duše pana Rimmera."

A protože vím, že mám pravdu (tu epizodu jsem viděl včera), a navíc už rozhodně uplynula doba na odpověď (24 hodin), tak tady je nové zadání:
Když v seriálu Prehistorický park přivezou Nigel a jeho tým do parku obřího krokodýla Deinosucha, jistý tvor vleze pod plachtu na korbě Nigelova auta a tak se jako černý pasažér také dostane do parku, kde následně způsobí povyk. Který pravěký tvor to byl?

Trodoon? [ snad to píšu spravně :)]

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 2. 2016 / 19:02:21 (před 8 roky)
off
The Doctor from The TARDIS napsal(a):

Jaká doba na odpověď? Čas se dává na zadání, když uhodneš, aby se nečekalo na zadání někoho, kdo už sem třeba nikdy nepřijde. Ale je tu zvykem zadávat, až původní zadávající potvrdí, že je to správná odpověď. Nebyl by jsi zdaleka první, kdo suverénně zadává, ale je úplně vedle.