Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
Jaká doba na odpověď? Čas se dává na zadání, když uhodneš, aby se nečekalo na zadání někoho, kdo už sem třeba nikdy nepřijde. Ale je tu zvykem zadávat, až původní zadávající potvrdí, že je to správná odpověď. Nebyl by jsi zdaleka první, kdo suverénně zadává, ale je úplně vedle.
Za prvé: Vím, že je pravidlem zadávat až po potvrzení (a omlouvám se, že jsem toto pravidlo nerespektoval), jenže zároveň vím, že jsem odpověděl správně, a proto jsem se rozhodl zadávat.
Za druhé: dobře, trochu jsem to popletl, když jsem napsal "doba na odpověď"
Za třetí: Jsem úplně vedle? Napsal jsem v minulém příspěvku víc, než jednu chybu. Můžeš specifikovat, kterou z nich máš na mysli?
Karel Štencl napsal(a):
Trodoon? [ snad to píšu spravně :)]
Sice se to píše Troodon, ale je to správná odpověď, takže můžeš zadávat.
The Doctor from The TARDIS napsal(a):
Za prvé: Vím, že je pravidlem zadávat až po potvrzení (a omlouvám se, že jsem toto pravidlo nerespektoval), jenže zároveň vím, že jsem odpověděl správně, a proto jsem se rozhodl zadávat.
Za druhé: dobře, trochu jsem to popletl, když jsem napsal "doba na odpověď"
Za třetí: Jsem úplně vedle? Napsal jsem v minulém příspěvku víc, než jednu chybu. Můžeš specifikovat, kterou z nich máš na mysli?
Musíš číst celou větu. Já nevím, jestli jsi vedle, odpověď neznám, ale viděla jsem už několik lidí, kteří si byli 100% jistí, sebevědomě zadali, a jejich odpověď byla špatná. Proto se čeká právě na to potvrzení, protože pak jsou z toho blbé situace, jako když se řada přesune dál. A myslím si, že zrovna tenhle zadávající tu i chodí, takže by stačilo mu třeba napsat zprávu, aby ti to omrknul.
A ta odpoveď byla správná. Jen jsem to tady už po pěti týdnech přestala sledovat. The Doctor from The TARDIS dal vyčerpávající odpověď.
Tak tedy když je to tady už vše podle pravidel vyřešené tak zadávám.
Co dokáže otevřít Dáblovu bránu? (Supernatural)
Karel Štencl napsal(a):
Co dokáže otevřít Dáblovu bránu? (Supernatural)
Jestli Ďáblovou bránou myslíš, jeho klec... tak jsou to prsteny čtyř jezdců (Válka, Mor, Hladomor a Smrt)
MichelleCZSP napsal(a):
Jestli Ďáblovou bránou myslíš, jeho klec... tak jsou to prsteny čtyř jezdců (Válka, Mor, Hladomor a Smrt)
NN klec nemyslím.
Tu otevře jenom Colt, ne?
Luteka napsal(a):
Tu otevře jenom Colt, ne?
jj taky mi to docvaklo až jak jsi to napsala, já bych ještě dodala, že to musí být "výjimečné dítě" Azazela, ale jinak počkej na potvrzení a myslím, že pak můžeš zadat :)
Jak Jay vždy odpoví, když se ho někdo zeptá jak se jmenuje jeho zeť? (Modern Family - dává to smysl jenom v angličtině)